søndag 26. mars 2017


Ymse bilder fra helgen.., i dag har vi stort sett bare vært ute i det fantastiske været.., men i går sto Olivia og jeg opp grytidlig og fikk gjort masse før resten av gjengen her våknet! Vi malte, ryddet litt i kjøkkenhyllene og vannet de få krukkene med frø til forspiring jeg har fått rotet meg til i år.
( Og en MASSE annet, men det var dette jeg tok bilder av;))
Ja, ikke minst kjøpte jeg meg et lite "appelsintre" i uka som gikk.., nyter synet, for det er utrolig kult, men det var egentlig altfor dyrt.., så "gremmer" meg litt hver gang jeg ser på det også. Nå håper jeg bare jeg klarer å holde liv i det!!

( En liten pelargoniastikiling har blitt satt i jord, i tillegg til frø fra ting jeg hadde i kjøleskapet..! Agurk, chilli, paprika og tomat.. Agurkene har vokst masse.., og tomatene har begynt å spire disse siste 5- 6 dagene:))
Sist helg var jeg syyyyyk, og da tirsdagen kom, og jeg gikk forbi den gule cathrineholmbollene i et butikkvindu.., vel, da bestemte jeg meg for at jeg trengte en "oppmuntring"..:) Og man blir jo ikke annet en glad av å se på denne!

Ingen kommentarer: