torsdag 11. desember 2014

nytt på barnerommet


Har skrevet det før, og kommer sikkert til å skrive det mange flere ganger... Olivia og jeg koser oss masse på rommet hennes, noe som også innebærer at jeg "pynter" og "stæsjer" rundt her en del... Og de siste dagene har det kommet en del nytt her.
Blant annet disse søte wall stickersene, et triangel og en halv sirkel.., blir til fiiiine is på veggen hos en søt jente:) Nye bilder på veggen har det også blitt, som det nederste med isbjørnen.. Digger tingene Ninainvorm lager!! Kjøpte denne plakaten, et sett med postkort, noen ses på bildet under.., i tillegg til en stor svaneplakat som henger i stua.., i etsybutikken hennes:)Noen av sirkel wall stckersene havnet på skapdørene også:)Vi fant denne dukka på bruktbutikken i går, og både Olivia og jeg falt pladask...:)


Et koppehåndkle har blitt til en fin bokstavpute;)En is har havnet på bildeveggen også.

Nysgjerrige Nils fant vi på bruktbutikken i forrige uke. Jeg pleier ikke å kjøpe bamser på bruktbutikken, men denne måtte bli et unntak. ( Og etter grundig vask er den klar for masse kos:))
Da Hannah var tre- fire år og vi bodde i Boston ble vi helt hekta på Curious George, det var ogsåen egen CG butikk i Cambrigde, ikke langt fra der vi bodde, Hannah hadde verdens søteste, gule regnjakke med CG på.. derfra..) men en bamse fikk vi aldri kjøpt. Vet ikke hvor mange timer vi har sett ham på tv, ikke minst hvor ofte vi har lest bøkene for Hannah..Gleder meg til Olivia blir stor nok..:))

2 kommentarer:

Joan sa...

Hvor er det hyggeligt og fint :D

Sine - More Delisious sa...

Hold da op et dejligt og eventyrligt børneværelse. Gid det var mig der havde det. Go jul.