mandag 31. desember 2012

Godt nyttår!


Noen timer igjen av 2012, og årets siste bloggeinnlegg..
( Håper det blir oftere til neste år..:))
Vi har hatt en koslig og avslappende jul/eferie, og her kommer litt bilder fra de siste ukene.


I år hadde vi et mini "juletre" midt i stua. Den store sorte plastpotta lurte jeg litt på hvordan jeg skulle få kamuflert, men tilslutt fant jeg den perfekte løsning. Limte på en masse papirservietter. Vannet har ødelagt litt nederst, men likevel..:)

I vinduet henger ( men det er bare snakk om minutter nå.., etter jeg er ferdig med dette skal resten av jula ut av huset..) en masse "snøfnugg" og litt julepynt, veldig fint syntes jeg:)Så litt "instabilder" fra selve juleaften. Hannah var flott med kreppet hår, Sirkus hadde sin aller første juleaften.. syntes det var hysterisk morro når vi gikk rundt juletreet..:)) (gravid)formen er fortsatt dårlig og jeg hadde ikke engang tenkt på hvordan jeg skulle dekke bordet før et par timer før gjestene kom.. Men med "finserviset" mitt og en rull papir som duk ble det litt julete ( om enn en blå jul) likevel:)
Hjemmelaget riskrem med deeeeilig rød saus er et "must" på juleaften.. uansett hvor mett man er etter middagen..:)


Alle fikk masse flotte julegaver, jeg fikk blant annet disse supersøte koppene av søstrene mine og ikke minst... nytt kamera av Hannah og Julian!! ( er nok en mulighet for at mannen min også hadde en finger med i spillet/ betalte, hihi)


I kveld skal vi bare slappe av hjemme, rydde ut siste rest av jul, spise kalkun, spille monopol, se på raketter ( spent på Sirkus sin reaksjon..) osv.. ja, kose oss:)

GODT NYTTÅR!!
Blogges i 2013:)