søndag 18. november 2012

pepperkaker, lotus, 17 år og oreokake


Søndag..
I dag har vært en skikkelig søndag..:)
Bare kost oss hjemme, Hannah har bakt pepperkaker og Julian ble 17 år i uken som gikk så besteforeldre har vært på middagsbesøk. Ellers har de første jule"tegnene" dukket opp, altså en svibel satt i en fin kopp.., ikke minst ny lotusbolle på spisebordet. Den er så fin denne store gule syntes jeg..:)
Hannah har endelig fått langt nok hår til at vi kan flette i mange varianter, og hun er det fineste av alt:))


Julian "bestilte" oreokake, noe som er helt greit for meg.., for det er godt...:)
( Og av en eller annen grunn var alle bildene jeg tok av alvorlige barn, (dvs barn og ungdom.., kan vel ikke kalle en syttenåring på over 1,90 for barn..:) så det å spise oreokake er tydeligvis alvorlige greier..)

3 kommentarer:

Hildemiho sa...

så herlige bilder fra en fin fin søndag høres det ut som. vi har bakt pepperkaker i dag vi også - stor stas! og julestemningen er på god vei inn i huset.
spisetua di er bare såå vakker altså, og jeg er så forelsket i den tapeten - ja såå forelsket at jeg har bestilt den til loftstua vår i ny huset som vi flytter inn i i januar - og jeg gleder meg stort til å få den opp. vidunderlige farger!!
strålende søndagskveld videre til deg.
klem hilde

Huldra sa...

Så frisk og deilig spiseplass! Får ikke helt til det der med mønster og fargr selv, men stråler opp når jeg ser sånne herlige sammensetninger som hos deg :)
Grattis med stor kar, og tommelen opp for flettehår. Sparer selv, så jeg skjønner gleden hennes over at det har blitt så langt :)

Kaylovesvintage sa...

the cake looks yum and the wallpaper is more then wonderful