lørdag 29. august 2009

Teppet jeg begynte på i sommer begynner å ligne mer på et teppe, men det er langt igjen. Denne gangen skal jeg klare å lage et stort teppe. Jeg har bare heklet i butikken de siste ukene, men nå må jeg "forte meg" litt for jeg kjenner tålmodigheten begynner å svinne... har så lyst å begynne med noe nytt..
Jeg har vært veldig flink denne gangen, har festet råder og begynt å sy sammen fortløpende, nå har jeg en pose full av ferdige lapper jeg håper å få sydd sammen i løpet av helgen:)
Den rosa vasen, fra rice, på bilde under ble med hjem fra butikken min i dag, og det gjorde et par buketter fra blomsterbutikken også:)
I dag har vi kost oss med fiskesuppe til middag.
Veldig, veldig godt:)
Jeg kjøper en pose fiskesuppe på butikken, siler innholdet slik at jeg ikke får med noen av de tørkede små, rare grønnsaks og fiskelignende klumpene ( ok, kanskje litt vel kritisk, hihi)
Koker suppen og har oppi det jeg har liggende av fisk/ skalldyr. I dag ble det ørret og krepsehaler.
Med friske grønnsaker oppi blir det en kjempegod fiskesuppe, og ikke minst en veldig enkel, rask suppe:)
Nå har helgen startet for meg også, nå skal vi sette på en leid film og spise dessert... sjokoladepudding med vaniljesaus:)

( og sy sammen lapper, kanskje.. )

God helg!

15 kommentarer:

PillePalle sa...

Hei Tove, dette teppet er så flott! Ha en fin søndag! Hilsen fra Pillepalle

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelig teppe med mange glade farger. Det tar tid med slike tepper, men det er ofte slik med ting som blir ordetlig fint da.

Ønsker deg en god helg
:)

Maria sa...

Hei :)
Fin blogg du har!
Har også et sånt teppe liggende (og tanken om enda et er oppi hodet mitt....), så vet at det er et tålmodighetsarbeid! Men akk så fine de blir! Venting er forøvrig et viktig stikkord i mitt liv for tiden, da vi driver og bygger hus. Jeg kan snart ikke vente på at det skal bli ferdig og klart til innrednigsarbeidet, hodet koker av ideer! Derfor har jeg da altså entret bloggverdenen for å få tiden til å gå raskere, og ikke minst til å hente inspirasjon. Her hos deg ser jeg at jeg kan bli inspirert :)
Hilsen Maria

Christina sa...

Herregud! Du er en turbo med helkenåla! Hihi.. :)

Fiskesuppe er NAM NAM!!!

Klem klem

Marie sa...

Det ser ut til å bli et kjempe fint teppe. Også litt gøy at det ikke bare er oss på Lykke som hekler på jobb ;-)
Lykke til med teppet og god helg!
Klem fra M

Synnøve sa...

Hei på deg Tove! Det var jammen et flott teppe, herlige farger! Og ikke ulikt et jeg nettopp ble ferdig med, hihi... Har hatt en heklepause en stund, men i det siste har det tatt seg opp igjen, heldigvis :) Men det går bare i små vogn- og babytepper da, har ikke tålmodighet til å begynne med noe større nå... Har også så mange ideer til andre jeg vil begynne på så fort jeg begynner på et, hihi ;) Ha en fortsatt fin helg, klem Synnøve :)

Kosene mine sa...

Så lekkert det blir! Alt jeg har heklet hittil er helt enkle grytelapper, og én blomst, hihi...må kjøpe meg en heklebok skjønner jeg, for jeg vil også hekle sånne fine lapper :o)

Oki, takk for at du vil prøve og huske på meg ang den pelikanklokken og ha en superduperfin søndag! :o)

Hilsen meg og kosene mine

Monicas sa...

dette blir såååå flott..stå på....ting som dette tar tid..(har så løst på ett sjøl..men veit at æ bi leeeei) ha ei go helg

Janne sa...

Teppet ditt blir nydelig!
Og fiskesuppe-trikset var genialt, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det samme selv...de der tørre greiene er ikke stas, så neste gang skal det siles!
God helg:)

Hege - BOLIGglede sa...

Så flott det blir. Husker du skev at du heklet med samme garn som meg. Det blir ganske likt ser jeg, bortsett fra at du har kommet myyyye lenger..:) Utrolig effektiv må jeg si!
Ha en fin søndag:)

Rigmor sa...

det teppet blir kjempe flott!!!
Likte godt vasen fra Rice også!!! Og takk for tipset med suppen, det må jo prøves!!!!
Ha en flott søndag!

Noralill sa...

Eit knallfint teppe, med masse fine fargar. Du er flink som har kome så langt!

Ei veldig fristande fiskesuppe, må nok prøve den ein gong. Ha ei fin helg vidare!

Brit Strikkenerd sa...

Stå på , teppe blir kjempe fint , så her er det bare å fortsette å svinge heklepinnen.
Hærlig fargerik blogg du har. Likte godt butikken din også.
Ha en deilig søndag:)

duBedåre sa...

Det teppet blir superkoselig!

Kristine sa...

Det teppet blir jo bare råflott!! Flink du er som har tålmodighet til å hekle så stort teppe! Og takk for tipset ang. fiskesuppen, var et bra "triks" å sile ut det rare tørka greiene som er i posen fra før...hehe! Ønske deg ei fin uke :) klem