onsdag 19. august 2009

Sengeteppe


Jeg har nevnt det før, men må si igjen at kofferten min var veldig tung da jeg dro hjem fra London for noen uker siden..
Nå har jeg endelig fått lagt på plass det beste kjøpet mitt derfra, dette fantastiske sengeteppet!
( har en drøm om å plutselig bli en som rer opp og tar på sengeteppet hver morgen....., men det kommer nok til å forbli en drøm uansett hvor fint sengeteppe jeg har...:) )
Har hatt lyst på et lignende teppe lenge, og endelig fant jeg et. Da jeg så det, i en av butikkene ( ikke i bodene) på Camden Market, var det som et slag i magen... Det MÅTTE bli med meg hjem. Det til tross for at det er 270*270 stort og tok opp en kvart koffert..
Det var ganske vanskelig å holde seg rolig da jeg spurte om prisen, dvs når jeg klarte å prute prisen ned til 800 kroner, fra et utgangspunkt på 1200:) Så i tillegg til at jeg var veldig fornøyd med prisen er jeg veldig, veldig fornøyd med teppet i seg selv, det er rett og slett vakkert!
Det ser ganske "mørkt" ut på de første bildene, men på et av de små bildene lenger ned ses noen av fargene på teppet med dagslys på seg. Nydelige, klare, lyse farger.


Hannah har brukket lillefingeren, stakkars liten..
Det har heldigvis vært veldig lite vondt for henne, og hun syntes det var veldig morro å vise frem gipsen i barnehagen:)


11 kommentarer:

Maria sa...

Mycket, mycket, mycket vackert!

mi-rachel sa...

nydelig sengeteppe.
og for en stor gips hun måtte ha for en lillefinger:) men sikkert stas det.

Monicas sa...

fader rullan forr et flott teppe du...hadde også tatt det med heim om muligheten va tilstede..ha en flott dag

Christine C sa...

Det sengeteppet var rålekkert!
Skjønner godt at du gjorde plass til det i kofferten hjem :)

Minmill sa...

Jeg synes teppet var utrolig flott. Jeg ville nok også ha stoppet opp med det, jeg har helt dilla på sånne tepper for tiden. Grunnen til at vi ikke har noe på sengen hjemme hos oss, er at vi aldri rer den. He he. Derfor ligger teppene alle andre steder i huset.
Så uheldig Hannah har vært. Men det er jo stas med gips da.
Klem Minmill

Anita sa...

Utrolig flott teppe!

Guro sa...

Kjempefint sengeteppe!
Og vanvittig stor gips for en brukket lillefinger!
Du, hadde tenkt å spørre deg om du får inn noen flere gulvtepper i plast i nettbutikken din?

IfraLahell sa...

Nydelig teppe- herlige farger!
Lille jenta med store gipsen da...Får håpe det gror fint og at hun snart kan få den av igjen!

:)

Janne sa...

Wow...for et nyyydelig teppe!!! Ser ut til å passe perfekt på ditt vakre soverom:) Er jevnt og trutt innom bloggen din, den er til stor glede og inspirasjon! Neste gang jeg er i Porsgrunn må jeg nok stikke nesen innom butikken din også:)

Lycke sa...

Underbara bilder goa du!!!
Lade ut några bilder på papprena du har i webshopen, idag på min blogg och länkade till din webshop..hoppas det är ok..hör av dig annars, tyckte presentpapprena var så fantastiskt underbara...har funnit en svensk butik som kan skicka mig så jag har råd, hhihi..., men länken är tillägnad dig...

Älskar det där sengeteppet, och ljusslingan och tavlan...du inspirerar massor...

Kramhögar Lycke

Nina sa...

Oh my holy Donna! Forstår godt det slaget i magen ;). Så fargerikt og smilefint. Jeg har for lengst gitt opp en visjon om å re senger hver dag. Jeg er ikke skrudd samme slik jeg. Jeg er mer leverpostei-i-gardinene enn strukturert. Trøster meg med at jeg har hørt at kreative sjeler er slik ;).

Gips er et fremmedelement. Heldigvis for dere er det sommersesong - sier jeg bare. Sist gang vi hadde gips her i huset nå, var i desember i fjor - da sønnen knakk beinet i en gymtime. Itte spesielt praktisk. Det mest interessante var kanskje juletrehogst på krykker i skogen ;).

Fikk lyst på Londontur - med tid og stunder. Har ikke vært der siden 80-tallet.