lørdag 8. august 2009

Har kjøpt meg en "mumikopp":)
Takket være et gavekort jeg hadde glemt, men plutselig fant, fikk jeg handlet ting jeg ellers aldri ville kjøpt.
200 kroner for en kopp er nemlig ikke det jeg vil kalle dagligdags her i huset..
Men den er jo fryktelig søt da, med to forskjellige motiver:)

Vi holder på å rydde, pakke og vaske i sommerhuset, for nå er det på tide med litt hverdag igjen.

Og det er helt greit, gleder meg faktisk:)

7 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Tove :))Tror vi tenkte på hverandre på likt her :))
Fant fram adressen din akkurat da jeg så du hadde lagt igjen kommentar hos meg :)Jeg har vært aå lite aktiv i bloggbyen de siste ukene at jeg føler meg helt utenfor men det var moro å tittet innom deg igjen. Gratulerer med den flotte reportasjen i VG. Skulle så gjerne hatt den papirutgaven men vi var i danmark på dette tidspunktet så jeg får vel nøye meg med de fine bildene du har lagt ut! Det kommer mye morsomt ut av bloggingen. Det skal være sikkert og visst! Mummikoppen du kjøpte var akkurat den mummikoppen som jeg også går og ønsker meg! Jeg elsker mummuserviset og har noen få deler av det men ønsker meg mer selv om datteren har bitt stor. Jeg er slett IKKE for gammel for disse nydelige finske produktene i hvertfall ;)
Ja, det skal bli koselig med litt høst og innehobbyer igjen. Det har blitt lite sånt fra mine hender også. Ikke minst fordi vi holder på med et større prosjekt her hjemme som tar det meste av fritiden men når det er fullført skal jeg kose meg skikkelig.
Har allerede noen ideer i hodet.
Fanget opp fra gaten I Amsterdam som var en by til å bli inspirert av av dimensjoner! Anbefales virkelig! Er helt sikker på at du hadde likt deg godt der! Men ser jo at du har vært i London og der er heller ingen dårlig by i så måte! Fy søren så moro det er å reise å gå på loppemarkeder i utlandet. Skulle ønske det var jobben min..
Nå må jeg sette meg hos de andre og spise litt lørdagsgodter og finne fram rødvinsglasset men vi blogges igjen :)Klemmer fra Kardemomme :))

IfraLahell sa...

Hvorfor har ikke jeg "funnet deg" før? Så utrolig inspirerende og fin blogg du har- har kost meg med et glass vin og lest meg igjennom bloggen din. For en flott reportasje i Vg- synes du gjorde deg godt som "reklame". Her gleder jeg meg til å følge med fremover.

Mumikoppene har jeg selv dilla på- har de i butikken jeg jobber i- så unner meg en ny ved hver lønning! Sesong koppen med Siesta mumi er seneste tilskudd! Titter plutselig innom!

:) IfraLahell

Frk.Badegakk sa...

Du hadde så koselig blogg, jeg måtte bare få den inn på bloggrollen min=)

Nina sa...

Lille My ;)

VG - wow ;). Så gøy! Bloggin fører med seg det ene og andre. Familien min og jeg endte jo opp med en Hjemmet-reportasje i vår, via en journalist som leste familiebloggen min. Dyrevinklet den da - artikkelen mener jeg ;).

Kaspara sa...

Heisan Tove
Ja, nå har jeg fått sett og lest den fine, lange artikkelen i VG alikevel. Har en god venninne som ofte kommenterer på bloggen min også. Hun hadde kjøpt VG, og lurte om jeg hadde lest om interiørblogger Tove.Da jeg ikke hade det, sendte hun meg likegodt artikkelen. (Hun bor i Larvik)
Flotte bilder og fin lesing! Glad jeg fikk sett det.
Nå har søsteren min vært en tur innom butikken din igjen, men hun gir seg ikke til kjenne,hi,hi. Vi er ikke det spor like å se på, så du kan ikke umiddelbar trekke noen link. Hun hadlet ikke noe, det blir ofte slik når du har interiørbutikk selv, tenker jeg.
Mumi-koppene er så søte. Har holde de i hendene jeg oså, men med de loppepriser jeg er vant til, har jeg satt de tilbake i hylla.
Så herlig å se og lese om Camden!!! Jeg kan IKKE være i London uten å ta en dag i Camden, min favorittbydel, faktisk. Jeg liker den brokete, myldrende, farverike bydelen svært godt.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Janne sa...

Ja sant de er søte.. Jeg har en rosa mummi-kopp.. Kjempefine!

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg likte så godt innlegget ditt om Camden marked i London. Så mange fine bilder som jeg blir inspirert av. Takk til deg: )