torsdag 4. juni 2009

mange påbegynte teppeprosjekter..

I dag kommer et lite hjertesukk fra meg...
Hvorfor kan jeg aldri gjøre meg ferdig med ett prosjekt før jeg begynner på ett nytt...?
Denne "uvanen" har nå ført til at jeg holder på med 5 forskjellige tepper, og det at man holder på med 5 stk innebærer også at man"aldri" blir ferdig med noen av dem.
Den store firkanten blir bare verre og verre å hekle på, er nå på runde 30 og de siste 10 rundene har vært utrolig kjedelige..., men har lyst til å hekle minst 10 runder til.
Det røde teppe har jeg ingen plan for, falt for fargekombinasjonen sist jeg var i garnbutikken. Vel, plan og plan, men det skal iallefall bli minst dobbelt så stort, og forhåpentligvis finner jeg et sted å bruke det hjemme, ellers tar jeg det med i butikken.


Dette skal bli et litt alternativt lappeteppe. Strikker alle lappene like brede, men ingen er like lange... Garnet er 100% bambusgarn, og utrolig mykt og glansfullt. Perlestrikk tar litt lenger tid enn å hekle bestemorslapper..., planen har vært å få det ferdig så jeg kan ha det i sommerhuset..., men det spørs om det blir denne sommeren..I butikken holder jeg på med to tepper. Vel, det var nok å overdrive å si at "jeg holder på med", for blomsterteppe er jeg utrolig lei av å hekle på/ prøve å sy sammen på en orgentlig måte..., så det har ligge urørt i ukesvis. Derimot går det fremover med det lilla/grønn/ turkise jeg holder på med. Ikke minst fordi det er ensfargede lapper/ lite tråder å feste:)
Hittil er det 64 lapper i teppet, men må nok opp i det dobbelte før jeg er ferdig...minst. Planen med dette teppe er å ha det over sofaryggen i stua hjemme. Passer det ikke der, kanskje det blir sengeteppe til Hannah.. Mao, vet ikke helt "hvorfor" jeg hekler det, men jeg vet helt sikkert at jeg liker denne fargekombinasjonen veldig godt:)


Tilslutt må jeg bare vise hva min.... ja, hva skal jeg kalle henne, hihi
Ja, må jo si venninne, men hun er også mamma'n til stesønnen min:)
Hun har en flott blogg, der hun først og fremst skriver om mat
( maaaange gode tips der!), men i dag viser hun frem et nytt bord hun har laget, jeg syntes det ble kjempestilig:) Så måtte bare dele det med dereSå nå spørs det da, klarer jeg noen gang å bli ferdig med noen av disse prosjektene? Og kommer jeg noen gang til å ha tålmodighet til å bare ha ett prosjekt ad gangen.. og faktisk fullføre noe før jeg starter på noe nytt.( tror desverre ikke det, men det er jo lov til å håpe:))

17 kommentarer:

Marianne sa...

Du er jo bare såå flink! Alle teppeprosjektene er herlige, men blomsterteppet leder hos meg : )
Klems fra Marianne

Stina sa...

En liten opptelling fra meg også; holder på med fire hekletepper...

Ser for meg at to av dem kommer til å bli avsluttet. Kanskje i hvert fall, har jo så lyst til å begynne på et Babette Blanket også ;-)

Kristine sa...

Du er så utrolig flink til å hekle! Misunner deg der ;-)

Minmill sa...

Ojsann, jeg ser problemet ditt ja. Jeg er litt som deg bare at jeg ikke har så mange hekleprosjekter på gang. Hos meg er det en kombinasjon av forskjellige hobbyer som blir påbegynt. Jeg tror det er litt typisk oss kvinner jeg. Men alle dine arbeider er jo veldig fine, og de vil jo sannsynligvis bli ferdige en gang. :))) Klem Minmill

Monicas sa...

heisann....digger deg:) æ e akkurat som dæ...starta med mot og lyst, til æ finn på nå anna....liker disse bestemorteppene...dine var sååå flotte..spes det med blomster...flink...strever sjøl med et....

alvorada sa...

Hei søte Tove!
Jeg kan virkelig ikke fatte og begripe hvordan du får heklet så utrolig mye! Og ikke minst FINT!! Må virkelig si jeg beundrer dine hekleegenskaper, du kommer alltid til å være mitt forbilde og inspirasjonskilde nummer 1 på det feltet. :) Du spurte om hvordan det går med mitt eget hekleteppe og.. kremt, kremt.. vel, det går saaaakte men sikkert framover. Har fått heklet sammen fem ganger fem ruter, så har en liten kvadrat nå, men flere ferdige ruter som venter på å bli heklet sammen. Problemet er jo at nå har jeg brukt så lang tid på det teppet at jeg er DRITlei fargene før jeg engang har fått det ferdig!
Tenkte jeg skulle hekle litt nå, mens jeg ser på ungkaren (fascinerende TV!), men så ble det visst en liten bloggrunde istedet.
Ha en herlig heklekveld!

Babb sa...

Sukk....kunne tenkt meg å kunne hekle så fint om deg....Da hadde jeg hatt mange prosjekter og aldri blitt ferdig med noen jeg heller...hihi
Kjempelekre tepper alle sammen!
Ha en god helg:)

barnigjendesign sa...

Tror du du er alene om mange prosjekter? Å nei du, det er nok det som kjennetegner oss kreative sjeler, positivt eller negativt? Selv holder jeg på med 8 kjoler, 4 gutteskjorter, 6 lappetepper, 4 bukser, 1 kåpe, en 8-10 puter, 1 hekleteppe, 1 stikkelue og sikkert mye mer hvis jeg ser ordentelig etter. Ulempen er at det blir så rotet. Barnebarnet mitt på 7 år skal bli oppfinneringeniør og jeg har bestilt en robot som kan gjøre alt ferdig og samtidig vaske kjøkkenskap.
Ha en fin kreativ uke!
Klem!

Hege - BOLIGglede sa...

Du er jammen driftig!! OG kjempeflink:)
Har et par ting på gang jeg og, men frykter vel at noe av det aldri vil bli tatt oppigjen.. Blir også fort lei fargene før jeg er ferdig.
Lykke til i allefall..;)

marie sa...

Haha! Jeg kjenner meg igjen. Jeg er verdensmester i å starte opp prosjekter og tar siste plassen når det gjelder å fullføre dem.

Flotte underveiser du har.

Pi Andrea sa...

Så har du godt nok gang i flere tæppe projekter end jeg har... men jeg er ret vild med det der er lavet af blomster...Måske jeg skulle gå igang med et sådan...!?!... Hvor har du opskriften fra?...hvis jeg må være så fri at spørge.. ;o)
Og så har du en Babushka-pude og en med en fugl på på et af dine indlæg fra februar?...er det noget man kan købe i din butik?... :o)
Rigtig god fredag til dig og dine... :o)

Unknown sa...

Hei Tove! Kjære vene som du produserer! Du er jammen flink :) Vet hva du mener med firkant-tepet, holder på med et slikt selv. I starten er det jo en fornøyelse...men så...phuuu. Hadde det enda vært omvendt ;)
Ha en super helg!

Maya: sa...

Ooo, du er tålmodig. Eller kanskje ikke. Kanskje det er derfor du starter på nye hele tiden. Men at du er flink er det ingen tvil om. Og jeg likte også det grønne/lilla teppet. Herlig kombinasjon.
Vet du hva, i VG trend i dag var bloggen din nevnt:) Som en av de 6 populære i Norge. Mulig du har lest det altså. Men det var litt morsomt. For de hadde viet hele 3 sider på interiørblogger og deres vinnende populariet. Artig:)

maya

Maya: sa...

Ups...VG fredag var det...:)

Maya

Findus sa...

Leste bloggnavnet ditt i VG ..Mye fint og inspirende her ;O). Du er kjempeflink til å hekle , fine farger . Er man hobbyfantast så er man det ... Trøsten kan jo være at flere prosjekter kanskje blir ferdig på likt ... nesten da ;O)
Jeg driver også butikk ..besøk oss gjerne på bloggen, Skyttelen . Ta deg gjerne en tur til meg også.
God helg

Tant Grön sa...

Vilket läckert bord :-)

MIN! hilsen Hege sa...

Hei .. så mange morsomme prosjekter..

Kjenner til fenomenet ikke bli ferdig, og lærte av den eldre garde, at slike prosjekter som ikke blir ferdig kalles ufo-prosjekter. Alle har gjerne hørt om dem ved en eller annen anledning, men ingen har sett dem hehehe.
Og tenkte jeg å komme med forslag: Teppet ditt med blomster... har sett no liknende som ble putetrekk. Utrolig morsomt og veldig effektfult, bare sånn hvis du ikke gidder å lage det stort :-)

Ha en fin dag.

hilsen Hege