torsdag 28. mai 2009

Stue

Vi har en liten stue i andre etasje i huset vårt.
Den er en slags "rotestue", når jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av ting legger jeg dem her.
Møblene her, sofaen og en stor lenestol med en stooor puff kjøpte vi i Boston dagen etter vi flyttet dit for snart to år siden. Hadde jeg ikke hatt fullt så mye jetlag, hadde det ikke vært minst 40 VARME grader og hadde ikke "kultursjokket" vært der hadde jeg nok ikke valgt de samme møblene. Skulle gjerne ha vært et annet stoff og annen farge på sofaen og den veier 100kg.., men det er en sovesofa som faktisk er god å ligge i! Så den er kjekk å ha til gjester:)

Bak sofaen henger Mona Lisa dørforhenget mitt.
Jeg fant det i en butikk her i Porsgrunn for fem år siden, da vi holdt på å pusse opp huset. Og pga av dette er hele stua malt i en lys grønnfarge. Det er så mye lys i denne stua, så jeg syntes det er fint med litt farge på veggene.
En av grunnene til at jeg ikke tilbringer mye tid her har vært at det har vært så kjedelig.. et stort hvitt flossteppe og bare grønt og blått... Og ikke minst ganske så rotete..
I går kveld var det visstnok en viktig fotballkamp.., tror ikke det er stort jeg bryr meg mindre om enn fotball så jeg lot mannen min få se på den alene. Og når jeg skulle sette meg ned her å se på Lost kikket jeg rundt meg.... Og innen Lost var ferdig hadde jeg lagt på nye tepper, både på gulvet og på sofaen, satt noen vaser og bokser i vinduene og ryddet godt og grundig.


Jeg har heldigvis en mann som ikke er så veldig interessert i fotball,
men det kommer nok fler viktige fotballkamper likevel...
Og når de kveldene skal jeg kose meg her, og forhåpentligvis også uten at det må være fotballkamp:)Det hjalp veldig å legge på det nye rosa/ lilla teppet, og puta i stolen. Det må litt sterk farge til for at jeg skal bli fornøyd:)

11 kommentarer:

BlandetLoft sa...

det var virkelig en nydelig liten stue, med litt "restting" :-D Rett å slett smæshing vakker!

Hilsen BlandeLoft

Babb sa...

En herlig liten stue du har, ble kjempefint:)
Ha en super langhelg!

borghild sa...

HVA?? Kan virkelig ikke skjønne at dette har vært et 'roterom'! Det er jo såå nydelig med vinduene og alt, jeg hadde brukt MYE tid her iallfall!!! Og puta likte jeg kjempegodt. Lagrer minnet om sterkt farget bakgrunn med blonde og ramme rundt;-) KLem B:-)

fru vims sa...

den stua der var mit absolutte favorittrom i huset deres! :)

bra du får litt farge der slik at du også vil være der :)

håper alt er bra der borte.
her er det mye å gjøre på jobben, og det går sabla bra om dagen :D

klem

Camilla sa...

åå..så fint :-)

Anna Lisa sa...

Kjempe koselig stue. Og sofan så veldig fin ut spør du meg. Praktisk at den er god å ligge i for gjester.
Ønska deg riktig fin langhelg
Klem

MonjaHelene sa...

Så stilig "roterom " og så ryddig da ! ;)Utrolig skjønt det teppet med lillafargene og den skjønne lilla puten.Artig med de koffertene også.Du er flink ,det må jeg si.;)Et rom helt etter min smak.Lekker fargesammensetning.:)Jeg dro også med meg en masse møbler hjem etter et utenlandsopphold,men litt vanskeligere å få en gul sofa til å passe inn i miljøet.Men sofaen står der som en hellig ku midt i stuen ,som et symbol på den dyreste og mest ubrukelige sofa vi noensinne har investert i.;)Sånn kan det gå.:)Må nok hive den inn i et blogginnlegg en gang til skrekk og advarsel.:)Ha en fin pinsehelg!:)

Perlehvit sa...

Så fint det ble!!

Jeg likte både sofaen og stolen kjempegodt!
Og teppet og putene og fargene..! :)

Det er så fint med en hvit bakgrunn og heller ha freshe farger til dekorasjonen;)

Brigg sa...

Så nyyydelig!! gleder meg til å se mer av huset ditt. Kommer vel i rom123 en gang?

Maya: sa...

Hei på deg! Ja, det er jeg som kommer i neste utgave gitt. Det var kjemperart bare det å se bildene bakerst i denne utgaven av Kamille + navnet på trykk, så jeg er spent på hvordan dette går. Veldig spent!
Jeg er putoman! Jeg elsker puter, til min sambos store fortvilelse. Bytter litt ut på de innimellom:)
Så koselig stue dere har på toppen. Skal si du er "kjapp" i dreisen, pynte opp stua på no time, og med småtting. DIgga den Mona Lisan, den var kul:P

Maya

Anonym sa...

det ble jo ordentlig fint jo - kjekt med noen fotball kamper innimellom!!!