torsdag 14. mai 2009

nytt hekleprosjekt og ny kjole

De siste to ukene har jeg bare heklet på blomsterteppet mitt i butikken. Men jeg må si at nå er jeg GØRR lei! Ser liksom ingen ende på det, og det å få til et teppe med rette kanter kommer til å bli nærmest umulig..
Skulle sende noen pakker i dag, og da var det lett å velge det postkontoret som ligger rett ved en garnbutikk. Så nå har jeg begynt på et nytt teppe. Trooooor dette blir et teppe jeg skal ha selv, iallefall om tålmodigheten holder og jeg får det stort nok. Ser for meg at det kan bli stilig som sofateppe, eller dvs hengende over sofaryggen. Allerede ferdig med 6 lapper, og det er fortsatt noen timer igjen av arbeidsdagen:)I går da jeg skulle kjøre Hannah i bursdag måtte jeg løpe inn å hente kamera. Hun var så søt i den nye kjolen sin, og med underskjørtet fra Boston ( kjøpte to stykker, et i str hun brukte i fjor og et som hun forhåpentligvis kan bruke både i år og neste år:))


Den lilla kjolen er kjøpt på H&M, og fantes også i turkist.... tror kanskje det blir en turkis kjole på Hannah snart også:)

10 kommentarer:

Jill sa...

Nydelige de hekleblomstene, men skal du alge teppe av dem????
Det må jo ta en evighet.....!
jeg har laget noen sjal av slike blomster og det er mer enn nok arbeid ;-0
Skjønne bilder av datteren din, skikkelig herlig med tyllunderskjørt!
Ha en fin dag!

Janne sa...

Flotte bilder både av datteren din og det som skal bli teppe! Du er superflink!

Marthe sa...

Jeg har sagt det før, men sier det igjen- du er heldig som kan sitte på jobben å hekle. Drømmesituasjon;) Nå sitter jeg vel strengt tatt på "jobben" og blogger, så jeg har vel ikke så mye jeg skulle ha sagt. Jobber hjemmefra, og hadde satt av dagen til kun jobbing. Men det er ikke lett! Det blir lange lunsjer, litt blogging, litt fotografering og napping av øyebryn (av alle ting! Gjør alltid det når jeg har andre ting som skulle blitt gjort)

Huff da, fra nå av skal jeg bare si matryosika, i stedet for babushka. Tør ikke å legge meg ut med skumle russere;) Skulle gjerne kjøpt flere her om dagen, men de hadde bare igjen èn. Og den hadde dessuten mistet innmaten, det var derfor jeg fikk den for en tier.

Tusen takk for købentips, det setter jeg stor pris på. Alle er skrevet opp i guideboken jeg skal ha under armen. Gleder meg!

Og forresten, gratulerer med snart 100 000 på telleren - fantastisk!! Og vel fortjent:)

Ha en super dag, håper regnet har gitt seg og at menneskene strømmer på i butikken:)

Og Hannah er nydelig.. for en sukkerklump!

Hannek sa...

Kjempe fine hekleblomster, men kan tenke meg det er en tolmodighetsprøve å lage teppe av dem.. Har du muligheten til å legge ut oppskrifter på de ulike lappene/blomstene du hekler?
Eventuelt link hvis du har funnet det på nettet?
=)

borghild sa...

Fin kjole, har kjøpt den samme til minstemor som hun skal få til bursdagen sin på mandag:-) Og NYDELIG med tyllskjørt!!
Gleder meg til å se teppene dine, blomstene er jo bare såå skjønne, jeg skjønner ikke hvor du henter tålmodigheten fra, altså!;-) Ha en fin kveld! Klem B:-)

stjerneglass sa...

For ei nydelig jente du har! :) Kry i ny kjole.

Misunner deg virkelig hekleferdighetene. Det blir kjempefint!

LillaLykke sa...

Jeg må spør som Jill, skal du lage et teppe av hekleblomstene?? Jeg er imponert! Må være litt av en jobb ja :) Du er så flink!

Stina sa...

Gleder meg til å se resultatet av blomsterteppet!

Persilja sa...

Vilka härligt milda nyanser du valt på blommorna! Harmoniska, lite antroposofiska, (fast det är något svenskt...som du kanske inte känner till.)
Får alltid massor av isnpiration av dig! Tack!

mi-rachel sa...

å ja så søt kjole :)