søndag 3. mai 2009

hvitt

Måtte ta noen bilder i ettermiddag, er så fornøyd med å ha malt "kjøkkenstua" hvit, det er så lyst og fint:)


På dette bilde syntes litt av det store kirsebærtreet utenfor, det er fullt av hvite blomster:)


Nye tepper har kommet på plass på verandaen, og om ikke lenge får vi stolputer også, i samme mønster som i "headingen" min. Gleder meg:)

12 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Tove :)Gud, så dårlig samvittighet jeg har fordi jeg så sjelden rekker å kommentere hos andre men takk for koselige kommentarer Tove!!
Så fint det ble med hvite vegger i kjøkkenstua deres!
Hvitt gjør virkelig et rom lyst og luftig og jeg er virkelig i ferd
med å "hvitne" igjen etter å ha vært mørkere i fargene det siste året! alt er så nydelig hos dere!
Kjente det begynte å krible i magen da jeg leste at du skulle få inn puter fra house Doctor i det oransje stoffet! Jeg så slike puter på Grønlycke før jul og har ergret meg grønn fordi jeg ikke kjøpte med meg et par..
Ser også at du har rosa bokser med røde kirsebær på fra Rice og de er så fiiiine!!! Nå holder vi på med kjøkkenprosjektet og jeg har ennå ikke helt bestemt meg for fargene der inne men hvitt med sterke fargeaccenter blir vel temaet der inne også! igjen har du heklet et nytt teppe i nydelige farger!!
Du er jo helt rå på å hekle :)
I dag har vi jobbet masse i huset samt ryddet i boder og skap for å kaste på Ruskenaksjonen denne uken.
det er herlig å ta med ting hjem fra loppis men det kan være minst like herlig å kvitte seg med ting igjen etterhvert..
Liker ikke at det er så fullt i skuffer og skap jeg..
Ha en fin uke Tove! klem fra Kardemomme :)

Anna Lisa sa...

Å kor fint det er!!! Alt sammen. Både den lyse stova di og alle dei fine skattane dine. Virkelig fryd å sjå på det du viser.
Ha ei ritktig fin ny veke
Klem

Janne sa...

Det ble jo riktig flott med de hvite veggene! Jeg har nettopp overtatt et hus med mørkeblå vegger på kjøkken og soverom, og gler meg til å se dem lyse (klarer ikke helt se det for meg). Så koselig du har det i kjøkkenstua, med deilig utsikt til vårblomstring..

mi-rachel sa...

så fint og lyst i den stuen din!
alltid så kjekke bilder hos deg...med masse inspirasjon.

perlemor sa...

Hei Tove, tusen takk for hyggelig kommentar på siden min, må jo bare si at du er ikke så værst flink du heller med de fine hekleriene dine, og jeg gleder meg virkelig til å se blomsterteppet ferdig:) Jeg bedriver også mormorrute-pause-hekling men nå har jeg en pause fra de da jeg prøver å holde syproduksjonen mest mulig i gang. Jeg har også veldig lyst til å ta en tur til butikken din en dag, den ser herlig ut, desverre bor jeg litt langt unna, men er jeg forbi, kommer jeg:)

stjerneglass sa...

Så fint du har det hjemme!
Blir virkelig inspirert av bildene dine.

Glede sa...

Det er så fint når man har hvite vegger, så kan man heller friske opp med litt farger og bytte om slik man føler for! ;)

mette sa...

what can i say... l o v e your house!!

Maria sa...

Det er så fint og lyst :-) Rigtig godt.
Og fine detaljer også, kuriosa og farveklatter - lovely.

Tak for kommentaræppe. Tæppet med bølgekant Andrea ligger med er et jeg lavede for længe siden. Tror bare aldrig jeg har vist det med den blomstrede side frem. På forsiden er det grønt, som det store grønne tæppe i voksenstørrelse jeg syede.

Klem Maria.

Nina sa...

O malelyst kom og ta meg igjen! Her er det foreløpig bråstopp på kjøkkenet - minnet meg selv om målet som er å være ferdig til St.Hans i dag. Kanskje jeg klarer å komme i gang litt i morgen. St.Hans kommer før man aner....hvert år.

Aner følelsen av å ha en helt nymalt hvit stue. Gleder meg alltid til å se på bildene dine. Du har så øye for de gode interiørskuddene.

På sikt kommer nok mine - eller våre - vegger til å bli hvite de også - men det er i ett mye lengre tidsperspektiv enn St.Hans ;).

lycke sa...

ÅÅÅHH, så fint med plastmattorna ute!!!!!!! Och vilken underbar kjol din söta dotter hade! Här regnar för fullt idag, och ingenting grönt än så länge alls, snyft, men det kommer nog efter regnet tror jag...

Kram Lycke

Tant Grön sa...

Finfint! Visst känns det härligt när man målar vitt, det blir lite lättare att andas liksom :-)

Fast jag har svårt att hålla mig till vitt, snart är jag där med färg och mönster till det knappt finnsn ågot vitt kvar, hi, hi.