fredag 8. mai 2009

Hannahs rom

Da har vi fått ryddet litt på Hannahs rom på morgenen:)
Og når det gjelder fargevalget i lekestua... Innbiller meg at jeg har sett de fargene et annet sted..., hihi
Gult er ikke en farge som har pleid å være på rommet hennes, det gule sengetøyet var nytt i går og passet fint inn syntes jeg:)

6 kommentarer:

stjerneglass sa...

Fine farger på jenterom! Har du strikket sengeteppet selv? Det var utrolig flott!

Minmill sa...

Herlige fargesammensetninger i rommet til Hannah. Jeg er så begeistret for at du farger vegger. Jeg er litt kjip sånn, og har alle vegger i hele huset hvite. Hmmm.

Du, et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Den stolen dere har tapetsert med papirbiter i innlegget under. Kan jeg spør hvilken type lim du har brukt for å feste papiret? Har du brukt lakk over? I såfall hvilken type?
Jeg har så mange tapets ideer selv, men jeg aner ikke hva jeg skal bruke for at resultatet ikke skal bli ødelagt med en gang.

mi-rachel sa...

så fargerikt og koselig rom.

Kaspara sa...

Hei Tove
Jeg er imonert over alt dere rydder, hi, hi! Synes stadig dere har gjør ryddestunt.
Hannah har et så fint rom med mange fine farver og ting. Herlig farve på veggen, og det strikka teppet med blomster på den ene kanten var så fint!
Så herlig oppgave å gjøre sammen mor og barn; å tapetsere et møbel! Hannah får jo bare fått kreatvitet inn med morsmelken, hun! Stolen så ordentlig flott ut!
I dag har du vel fri og kan kose deg riktig. Ha en nydelig søndag, Tove! Klemmer fra kaspara

PillePalle sa...

Hei Tove!

Heldige Hannah, for et kjempesøtt rom hun har!
Der kan hun trive seg godt, synes jeg :)
Hilsen fra Pillepalle

barnigjendesign sa...

Hei Tove
Tusen takk for hyggelig kommentar og rosende ord på bloggen min, men du er ikke borte vekk med farger du heller. Lekre sammensetninger får du iallefall til, bare se innlegget om lekehuset, noe så nydelig!