fredag 8. mai 2009

Etter å ha utvidet antall barneklær ganske mye i det siste så trengte jeg å finne på en måte å vise dem bedre frem på. Og en natt før jeg holdt på å sovne fikk jeg denne ideen. Så dagen etter kjøpte jeg et par gardinstenger og litt kraftig hyssing.
Og det ble faktisk akkuratt som jeg hadde tenkt meg, alle klærne henger samlet og det ser ganske så fint ut syntes jeg:) Ikke minst en billig og annerledes løsning, og det liker jeg bestandig:)
Frem til nå har regnet strømmet ned ute, så det har ikke akkuratt strømmet inn folk i butikken. Men jeg kan da aktivisere meg selv på andre måter jeg... ta bilder, hekle, sitte med pc'n, rydde og vaske. Det har gått mest på de tre første alternativene i dag:)


Sist jeg var innom en av bruktbutikkene "mine" fant jeg dette kort stativet. Har hatt lyst på et slikt stativ lenge, men de koster mer enn jeg har hatt lyst til å bruke. Og dette kostet 50 kroner, perfekt:)

Det er nok en stund til jeg blir ferdig med blomsterteppet, men etter et par uker med NULL lyst til å hekle blomster har jeg endelig kommet i gang igjen:)
Tenk at jeg er så heldig at jeg kan sitte å hekle på jobb:)
GOD HELG!

12 kommentarer:

Verandasol sa...

Ja, du er heldig assa! Skulle ønske jeg hadde litt mer tid til heklinga om dagen og :) Ønsker deg en flott helg!

Marthe sa...

Hei Tove!

Ja, tenk at du kan ta bilder, hekle, sitte ved pc'n og bare være i den fantastiske butikken din - og samtidig være på jobb! Heldiggris:)

Kjempesmart og fin løsning med klesopphenget. Jeg får også som regel noen fikse ideer idèt jeg skal til å sove. Skjønner de som har en notatbok på nattbordet. Kanskje det skal prøves ut?

Nå er det endelig helg, og sola titter faktisk såvidt frem. Håper den skinner på nesa di iløpet av helgen også!

Klem Marthe

Minmill sa...

Du har det ikke så verst på jobben din, og siden du er din egen sjef, kan du jo bruke tiden din til hva du vil. Det må jo være bra for deg at det regner av og til, men synd for omsetningen. Hvis ikke nettbutikken går så det suser på regnværsdager?

Ønsker deg en fin fin helg.

♥bagatellar♥ sa...

Om det er aldri så surt og trist ute så har du det i al le fall triveleg på jobb. Så kjekt at du fann deg kortstativ, det er no slikt som bokhandlar og sånt kastar når dei har opprydding, har ofte sett dei i kontainere i sentrum her.. Håper været snur litt no snart, har så mange prosjekt som eg helst vil ta utandørs. Maling og pussing til dømes:-) God helg til deg og dine.

Frk. Fosli sa...

Synes den butikken din ser ut som en drøm =)
Og gleder meg til å se teppet ferdig...
God helg fra meg!

LillaLykke sa...

Genialt oppheng og så mange flotte klær! :) Flotte bilder fra butikken din, og for en fangst, 50kr for stativet! Selv om jeg ikke kan hekle skulle jeg veldig gjerne ønske at jeg kunne ha en jobb hvor jeg strikka og ikke lengre var student... Hvem vet, gjerne om noen år! :)

Ønsker deg en flott helg!

stjerneglass sa...

Å jøssemann så mye fint du har i butikken! Og kan bruke arbeidstiden til å hekle. Og ikke minst KAN hekle blomster! Jeg er grønn av misunnelse! :)
Men unner deg det.
Ha en super helg!

Camilla sa...

Du har en så utrolig fin butikk.. Synd den er så langt unna, skulle hatt en sånn i Bergen og!! :-)

Ninas Drops sa...

Du må da ha det helt fantastisk i butikken din...Jeg har så lyst til å gjøre noe lignende skjønner du...Kanskje en vakker dag...hihi..
Tror jeg får planlegge tur til deg i sommer...kanskje sees vi plutselig..
God helg..eller du skal vel jobbe i morgen du..Håper kundene står på døra fra morningen av da=)
FredagsmodusDrops=)

mi-rachel sa...

super koselig butikk!

Anette {foreldremanualen} sa...

Du har bare så mye fint i den butikken din! Er på utkikk etter en olivenfarget plastmatte, får du inn noe slikt snart? ;-)

Ellers er det en ting jeg har tenkt på, og det er at du burde ha en direktelink til butikken fra denne bloggen! :-)

Frau Putz sa...

Åh ja... hvem der bare kunne hækle på job :o)

Så fint dit "alternative" tøjstativ blev.
Jeg elsker din butik og alle de FARVERIGE ting du sælger. Jeg elsker farver - og hvis jeg boede i nærheden ville jeg sikkert blive ruineret af at handle hos dig :o)