torsdag 7. mai 2009

årets første loppemarked

Da var årets første loppemarked "overstått". Til tross for kø utenfor og køgåing og litt smådytting!! noen steder så var det morsomt. Var der over en halvtime etter åpning så mye av det beste var nok allerede solgt, men fikk med meg tre fulle poser likevel... :DNoen av tingene kjøpte jeg fordi jeg visste hva jeg kunne bruke dem til, andre igjen bare fordi de var fine. Og finner jeg ikke noe å bruke dem til.... ja, så blir de levert på fretex.
Gjenbruk er gøy, og ganske så billig:)

9 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Heldiggris! Jeg hadde så lyst til å dra på det jeg også, men fikk det ikke til for jeg hadde åpen butikk (=åpen garasje..hi hi). MEN..jeg tjente mer på det da. Var faktisk kjempegøy! For meg som aldri ser kundene mine var det morsom å få tilbakemeldinger direkte + treffe kunder.

PS: var hos Jeanette (Fryd & Design) idag og vi tenkte at vi 3 kanskje kunne tatt en lunsj en dag:)

Minmill sa...

Så utrolig fine loppefunn. Selv om det meste var solgt ut, fikk du jo med deg noen herlige stoffer må jeg si. Servicet var også flott. Passer inn hos deg da.

Portofritt sa...

Flotte ting. Det er jo ikke sikkert alle som var der den halvtimen før deg har det samme blikket som deg. Heldigvis er smaken ulik ;D

Ninas Drops sa...

Å så gøy...
Så søtt det serviset var...gleder meg til å se hva du skal gjøre med de fine stoffene...
Sikkert lurt å tenke at skal noe inn må kanskje noe ut..(kanskje?) hihi..
Drops=)

Anna Lisa sa...

Du fann kjempe masse flott. Eg gleda meg til det blir loppemarked her i nærheten.
Ønska deg ei god natt. Leggetid for meg :)
Klem

borghild sa...

Så mange gøyale tekstiler du hadde kjøpt, selv satser jeg på at en eller annen arrangerer loppis på lørdag, for da har jeg anledning til å dra UTEN barn;-) Og lekestua ble kjempefin!! Klem B:-)

Blå-hvit samlemani sa...

Det merkelige med loppiser er at av og til blir virkelige skatter liggende lenge før noen kjøper dem. Vi er ute etter ulike ting...

Stilige kopper!!

Tante Mimmi sa...

Heldiggris! :)
Ingen lopper her....
Pst! Du har sett att eg har skreve litt om deg:)
God helg!

Unknown sa...

Så bra funn da!

Vi fikk så vidt kommet innenfor, Mathea synes det var alt for skummelt. Hun synes folk oppførte seg rart. For en femåring som er midt i oppdragelsen av folkeskikk fikk hun ikke helt dette til å stemme he he.
Tror jeg reiser alene neste gang :)