mandag 18. mai 2009

17 mai helgen


Vi har hatt en deilig 17 mai helg, Hannah har fått gå i tog for første gang og hun spiste 8 is!
I det hele tatt en perfekt 17 mai, det er jo barnas dag:)På lørdag spiste vi jordbær til dessert....

..det er godt det:)

Det er så morsomt med barneklær, man kan "ta mer av" med farger og mønstre.
Akkuratt som med interiøret på barnerom:)
Og på lørdag syntes jeg Hannah hadde så fine klær på seg, striper, prikker, blomster og fine farger, skjørtet har hun fått av Maria, og det er nok det fineste skjørtet hun noen gang har hatt.


17 mai i fjor bodde vi i Boston, og feiret norsk 17 mai i Cambridge.
På bilde nedenfor står vi å venter på toget med Boston sentrum i bakgrunnen, morsomt å ha feiret 17 mai i et annet land også, selv om det ikke var like mye korpsmusikk og bunader, hihi


Ha en flott ny, uke alle sammen:)

11 kommentarer:

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品

mi-rachel sa...

så utrolig skjønne de klærne var :)

Datt sa...

Såå søtt skjørt hun hadde! :)

Maria sa...

Ihhh, hvor er det fint det hele. Hannah er skøn, og 8 is ! Hi hi, det var sandelig ikke så lidt.
Skørtet passer hende jo perfekt. Hun er flink til farvesammensætningen i tøjet, eller det er måske dig der har givet hende tøj på ?
Billedet af jer fra Borton er rigtig godt. Her så vi en del på NRK igår, og savnet efter specielt Oslo var der bestemt. Ikke akkurat det samme at sidde her og kigge på. Skulle ønske DK havde tradition for en nationalfejring også, men det er meget begrænset hvad man gør. Nogle, og specielt gamle mennesker har lys i vinduerne om aftenen på 5 maj, som er Danmarks befrielsesdag. Ellers er der ikke det store. Faktisk fejrer vi 1 maj mere, med tog og opråb om arbejdernes frihed og nationens tilstand. Ikke specielt spændende i mine øjne....

Her har jeg ferie nogle dage nu, og jeg nyder det. I formiddags have vi sommerfest for børnehaven, men det skriver jeg nok om på min blog på et senere tidspunkt.

Har du set jeg har sendt dig mail ?

KLEM Maria.

stjerneglass sa...

Så utrolig nydelig hun er, spesielt på det bildet fra ifjor! :)
Ser ut som dere har hatt noen fine dager. Og nå fikk jeg lyst på jordbær...

Nina sa...

8 is! 17.mai-imponerende - selv for en iselsker som meg. Way to go Hannah! Dessuten er hun jo like søt som jordbær ;).

Minmill sa...

Jeg skjønner ikke kinesisk, men det er tydelig at du har fått en spam melding i dette innlegget.

Tilbake til saken. Vel overstått feiring ser jeg. 17. mai er definitivt for barna, og vi voksne fryder oss over at de små gleder seg sånn. Åtte is var jo ikke så verst da. Hannah er tydeligvis glad i is da.

Jeg likte så godt skjørtet som Maria har sydd, og jeg er så enig med deg i at det er morro å boltre seg i barnetøy med mønstre mm. Jeg har kjøpt masse fint tøy til min eldste for hun liker det spesielle som jeg kjøper til henne. Hadde jeg vært flink til å sy skulle jeg jammen med tatt helt av, men der er jeg litt for usikker.

Alltid gøy å stikke innom deg Tove, klemmer fra Minmill

Christina sa...

Ser ut til at dere har kost dere masse!! ;)

Tusen takk for rask og kjempe god service! Snuppa har tatt i bruk boksene allerede!!

Klem fra
Christina

Ninas Drops sa...

Hei.
Jeg må bare berømme deg for den flotte lekestuen..den er bare så kul altså...Fargemiksen er helt perfekt..også med de flotte gardinene..hi hi...Fantastisk kreativt.

Hannah har jo såååå mye fine klær synes jeg..Likte veldig godt det skjørtet fra Maria ...fint mønster..og med den stripete genseren til er dette knall fint.

Så søte dere er på bildet fra Boston...tror du er glad for å ha ei lita tulle å dulle med...Det er ihvertfall jeg...
Din slo min med 2 is på 17 mai...Lille Pastill spiste bare 6...hihi...
Ha det fint, klem fra RegnDrops=)

Drømmen om en eplehage sa...

Er så skjønn den jenta!
Høres ut som en herlig dag :)

Klem

Monicas sa...

så fin blogg du har...skulle så gjerne ville følge deg, men får ikke opp markøren på ett eller annet vis...får vente ei stun å se....legger deg til favoritter foreløbig....de teppene du har laget er bare såååå flotte.....