torsdag 30. april 2009

Hannahs nye kjole

Med sommervarme og ny kjole har jeg en lykkelig datter:)


ps jeg har fortsatt ikke funnet laderen til det nye kameraet mitt.... ikke at jeg har hatt tid til å leite så mye, men kanskje i morgen. For det er ikke i nærheten så morsomt å ta bilder med det gamle...
Håper dere får en flott 1. mai:)

6 kommentarer:

PillePalle sa...

Hei Tove!
En nydelig kjole for denne kjempenydelig jente! :))
Ha en fin langhelg! Hilsen fra Pillepalle

Anna Lisa sa...

Ei skikkelig flott prinsesse må så klart ha ein så flott kjole. Ho er sjønn.
Og kjolen også.
Herlig med varme og fine dagar.
Ha ei flott helg
Klem

Brigg sa...

For noen fine bilder av søte Hannah!! Kjempefine! nydelig kjole.

borghild sa...

En nydelig kjole (og jente;), kjempesøt med de figurene som kan festes på!:-) Husker da Bo viste bilder av disse klærne på bloggen sin, syntes de var såå skjønne, men hadde glemt dem litt fram til nå:-) Ha en fortsatt fin 1. mai! Klem B:-)

borghild sa...

Jo, de er fra HD, de hadde sånne små også, og i flere fine farger. Er iallfall kjempefornøyd med mine, ikke så ofte man finner noen med glass i slik at man kan se innholdet:-) Klem B:-)

Anonym sa...

snakk om varmt vær i Norge da - tror jeg burde la vesla mi også gå med bare tær jeg - for det er varmt her i dag, men vi har nå tatt på langarma TYNN bluse i dag og olabukse....sokker og sko, ja ja MEN i norge MÅ man jo benytte anledningen når det er fint vær da - selv om vi også er overlykkelige for at det endelig varmer ordentlig - tidlig i uka da jeg hadde veninner på besøk vr det langt i fra varmt!!