torsdag 23. april 2009

En boks og verdens kuleste tallerkner:)


Jeg var en tur innom fretex tidligere i uken ( egentlig for å se etter møbler til Hannahs lekestue, fant en del, men ikke til lekestua..)og da fant jeg blant annet disse tingene. Boksen er akkuratt en slik boks jeg har hatt lyst på, og lilla og rødt var utrolig fint sammen:)
Og ikke minst de fem tallerknene under her. De var veldig dyre, men heldigvis har jeg stort sett pruteevnene mine i orden;) Jeg vet ikke hvordan det er andre steder i landet, men her har iallefall Fretex blitt fryktelig dyrt det siste året. De skulle blant annet ha 945 kroner for en "bambi" porselensfigur! Da jeg spurte hvorfor i all verden den var så dyr fikk jeg til svar at de hadde vært på kurs! Mao så er det sjelden jeg er innom fretex... Men denne gangen fant jeg faktisk mange fine ting, som disse, pluss en kommode til Hannahs rom, og et par småting til som ikke var så altfor dyre:) Så i kveld skal kommoden på plass på Hannahs rom, noe som innebærer en fullstendig ommøblering... for femte, sjette? gang i år, hihi

Er de ikke fine!?!
Mangler en her, men er jeg heldig finner jeg en gang den siste:)
Og frem til jeg finner den kommer jeg til å lure på hva den siste "dama" gjør...

21 kommentarer:

Jeanette sa...

Likte den boksen! Den var skikkelig kul!:)

mi-rachel sa...

kule tallerker..og boks!!

Marieinwonderland sa...

Veldig stilige! Fretex priser veldig rart synes jeg, stygge ødelagte og ripete ting kan være dyrt! Men det hender jo at man er heldig! Lurer på hvem som holder slike kurs? Noen ganger er det billigere i en antikvitetsbutikk faktisk!

Nina sa...

Det ligner på Turi-design fra Figgjo. Har ikke sett akkurat disse tallerknene før. Veldig lik streken til Turi Gramstad Oliver - men det kan jo være noe som ligner. Fine var de i så fall ;)!

Var innom både Uff og Fretex i Oslo tidligere denne uka. Jeg stusset også over prisene. Kanskje gjenbruk er så i vinden at de kan tillate seg å prise høyt? Begynner jo å ligne prisnivået i trendye secondhandbutikker på en del av varene. For meg mister det mye av sjarmen. 80 % av moroa er jo å gjøre et kupp med stor K.

Unknown sa...

Hvor er det bare fint!!! Er vild med tallerkenern...
Har du ikke en Mail? Jeg vil da meget gerne sy noget tøj til din forretning;o)
Min er bethbette@hotmail.com
KH Lisbeth

makiato sa...

Åh, så fina! Mönstret och färgerna på burken gillade jag verkligen.

Ninas Drops sa...

Lure lure...
Vetr du hva...den boksen var knall kul...helt ærlig..hi hi...

Også så fine tallerkner...
Ja jeg veit...prisene henger ikke på greip noen ganger...helt villt...Men så plutselig innimellom så er det noen kupp å gjøre...
Moro med ommøblering...Vi har dessverre altfor tunge møbler vi...så det går ikke...*sukk*..på lille pastill sitt rom altså....

Men du-.-.over til den kule lampa...
Hvor høy er den?...
Hvordan og hva koster det å få den fraktet til hit hvor jeg bor tror du???hm...hadde passet så bra inn på hobbyrommet mitt altså..
Klem klem...
(total pris for helesullamitten da?)....
Du jeg skal bort til Moss til helgen, kan du holde den av til mandag for meg tror du???
Skal nemlig ikke blogge på noen dager...
Nina

La luz del norte sa...

Det virker som det varierer veldig hva som er dyrt og ikke. og så virker det som om f.eks. Fretex i Markveien er dyrere, muligens fordi det er såpass mange andre i samme området som tar høye priser på brukt-ting. Jeg har vært heldig på Fretex UNikka i Trondheim, og senest i dag på Fretex på St.Hanshaugen. Men - det virker av og til litt tilfeldig hva som er dyrt og ikke, ja! Merkelig er uansett argumentet om at de har gått på kurs. Hadde vel heller vært mer overbevisende å forklare hvorfor det var høyere pris utfra design, produsent etc. Ser ut som man stadig må lete etter de riktige plassene å kjøpe bra og billig. Menge som meg kjøper ikke brukt fordi det er trendy, men fordi vi virkelig liker tingene og i tillegg ønsker å fokusere på gjenbruk.

Ninas Drops sa...

Størrelse TOvemor??? ca høyde pån...

Hihi....
Jeg skal ha den jeg bare skal...
Du som er så flink til å hekle hekler jo en slik firkløver fort vettu....Hva med lilla...å jeg vil ha det...eller gul...eller oransj...

RIngte mamma nå og lurte på om hun kunne lage slik til meg...men hun hadde vondt i hånda..grrr....

NIna

Maya: sa...

Boksen var knallherlig! Minner meg litt om det rosa/oransje fatet Kaspara har. er på utkikk etter noe lignende. Synes fargekombinasjonen og mønstrene er så fine både på boksen din og fatet hennes! Likte tallerknene også:)
Vet du, jeg blir nesten forbanna på Fretex som kan ta så mye for en bambi. Nå vet jeg ikke hvor stor den er, men jeg synes prisene på Fretex her i byen begynner å bli ganske stive også. Så jeg blir ganske overgitt...
Men i helgen planlegger jeg og sambo loppisraid, gleder meg veldig og håper vi finner det vi er på utkikk etter:)
Maya

Maya: sa...

Leste det om Hannah nå. Håper det går bedre med henne i dag:) Mange måter man kan skade seg på altså. Bra det var melketenner som forsvant og ikke de andre tross alt:)

Brigg sa...

åja..prisene er blitt høyere gitt. De er blitt mer bevisst hva folk vil ha. Kjedelig. Jeg ble intervjuet en gang ang fretex. jeg sa da at jeg synes prisene på fretex var blitt høyere. da sa journalisten at Fretex-sjefen nettopp hadde sagt at fretex hadde som mål å holde seg billig. og det ville de alltid gjøre. de skulle ikke la seg påvirke av trender og priser. Men vet nå ikke jeg...

Helt nydelige fat. rett og slett nydelige! Og boks!

Rosa Hemmet sa...

Hej!

Vilka fina saker du köpt, gillar tallrikarna och att det var olika men ändå lika motiv på dem! :)

Vilket supersött bord du målat också, rosa me like ;)

alvorada sa...

Oi, her var det mye nytt siden sist! Stakkars dere, har vært en del tanntrøbbel i det siste ser jeg. Både mor og datter har mistet tenner jo! Huff, jeg har også en visdomstann som egentlig skal trekkes, men jeg utsetter det i det lengste...
Fine funn du viser her, du er alltid så flink til å finne godbiter på loppis og gjenbruk! :)

barnigjendesign sa...

De er kjempefine. Tror en tante hadde noe liknende da jeg var barn.
Fretex er i ferd med å prise seg ut, greit at det går til et godt formål, men hvis man er litt i forkant av hva som kommer, kan man fortsatt gjøre kupp. Noen ganger har de ikke peiling.
Og fantastiske farger på boksen. Må lage noe barneklær med de fargene.
Ha en god kveld!

Re-dizain sa...

Helt underbar burk och lekfulla tallrikar...figgjo har jo så många läckra mönster från 60-70 talet!

MEG sa...

Hei. Så kjempe fine ting. Boksen var bare helt fantastisk. Det er en bruktbutikk i nærheten her jeg bor, med fine priser. En gang fant jeg en orginal Verner Panton gulvlampe der. Pantella lampen. Betalte 50 kr for den :)Jeg var lykkelig....

Anonym sa...

makan til den boksen har jeg ALDRI sett før - spesiell!! Og at Fretex er blitt dyrt kan jeg tro ja - man skal helst like det som IKKE er moderne ja!!

Unknown sa...

Utrolig kul boks og superfine tallerkner :) Jeg er så fornøyd med kjolen til Alma som sjefen kjøpte hos deg.

Nå er det jammen på tide at jeg kommer meg til Porsgrunn og titter innom butikken din igjen. Det er så sjelden jeg bruker bilen siden minsten liker best å sove i vogna...og Porsgrunn er i lengste laget å spankulere :)
Men jeg kommer snart en dag i vårsolen! Klem fra Jeanette

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefine!!! Men 950 kroner for en Bambi figur må da ha vært i overkant?! Kan ikke i min villeste fantasi se for meg at noen vil betale det.... ;-)

ALIN sa...

Heisann! Kom innom her tilfeldig, via Minmill sin blogg. For en fantastisk kakeboks du fant!

...kommer tilbake!
Klem A.