søndag 14. januar 2018

Thailand


Dette blir nok tidenes lengste bloggeinnlegg, men denne bloggen er på en måte mitt fotoalbum.. Derfor kommer nå en hel haug med ymse bilder fra ferien vår i Thailand. Nå er det snart to uker siden vi kom hjem, og jeg kjenner at jeg virkelig savner å kunne ta en kveldstur på stranda før leggetid.., og varmen, og ja, alt.. var en fin ferie på et veldig fint sted!


På ettermiddagene, og kveldene var det stort sett lavvann, og supergøy for både liten og stor å gå tur, vasse, eller bade med alle klærne som som Olivia gjorde..:) På bildet over har ungene funnet en død fisk.. Den måtte begraves.., og graven måtte pyntes. Alltid masse å gjøre på en strand for barn!Vi koste oss mange timer i bassenget ved leiligheten vi bodde i, perfekt dybde for små barn. En uke eller to til der er jeg sikker på Olivia hadde begynt å svømme..


En av de første dagene besøkte vi "monkey mountain" Et fjell som lå i enden av stranda, med et fint tempel, og en masse aper.. Apene stjal mat, og kunne være litt innpåslitne. Alle de andre jeg reiste med ble fort lei av å være her, men jeg kunne vært her en liten evighet! Kjempegøy!
( Vi så blant annet en ape som hadde stjålet en flaske cola.., satt og koste seg veldig med den flaska..:))
Gata ved "hovedinngangen" til stranda i byen..., her kunne man få kjøpt mye rart.. Iallefall oppblåsbare badedyr i alle former og farger..:)Stranda ved leiligheten vår.., her badet vi og lekte masse. Og mannen min fikk kitet.Mye annerledes mat og drikke, mye er godt, men Olivia syntes iallefall ikke melk med vannmelonsmak var noe særlig..:)To kvelder dro vi ( uten menn og barn;)) til Hua Hin night market. Her solgte de alt mulig rart, og lagde all mulig rar mat! Ble shoppet litt her ja.., men ikke spist stort...;) Uansett veldig gøy å gå å kikke på alt sammen!

Veldig fint utenfor leiligheten vår! Lekeplass, og en stor park med kanaler av badebasseng. Og stadig nye ting å finne på, oppleve..


.. som når en av sikkerhetsvaktene hadde laget båter til jentene..... eller som når vi en av de siste dagene plutselig la merke til et lite basseng fullt av små fisker og rumpetroll.. Kjempegøy! I tillegg var det som et spa, stakk man føttene/ hendene nedi vannet strømmet fiskene til for å "smake".. gøy og ekkelt på en gang;)( Enda flere basseng ved der vi bodde.., her rakk vi aldri å bade.., skulle blitt der et par uker til..)


I lobbyen i leilighetskomplekset vi bodde.. Vi bodde såpass langt unna sentrum ( 15- 20 min i bil) at vi måtte ta taxi uansett hvor vi skulle ( heldigvis et fint område med bassenger, strand, lekeplass og park rett utenfor døren.) ...så her ventet vi på taxi nesten hver dag..

Gikk vi langs stranda var det også et par resturanter i nærheten, den ene var vi mye på. Mye på grunn av at det var så fint for ungene å leke der. Og så hadde de fine vannflasker;) Maten var helt ok, gikk mye i stekt ris og vårruller.. 


( kveldsmat på resturanten "vår")


Juleaften var litt annerledes enn hjemme ja.., men julestrømpe fikk ungene:)
Kvelden ble feiret på en resort ikke så langt fra leiligheten vår. Med julenisse, masse mat og leker for barna.., og underholdning.. Alt fra Tina Turner sanger til flammeshow;) 


En veldig annerledes, men koselig juleaften. Ikke mye julestemning, men det ble jo en slags julefeiring likevel:)Juletreet på hotellet vi bodde på siste natten.., flyet hjem gikk tidlig på morgenen og vi hadde tre timers biltur fra der vi bodde, og til Bangkok.. Så site natten ble tilbragt her, men det var helt ok.. med badebassent, resturanter med god mat og et spa.. avsluttet siste kvelden i Thailand med 90 minutters urtemassasje.. Det har vært en utrolig fin ferie, og håper virkelig vi får mulighet til å reise tilbake en gang, denne turen har gitt mersmak på å oppleve mer av Thailand!
Det er jo SÅ mye vi ikke har sett, og opplevd!!
( MEN, 13 timer på fly med fireåringer som ikke sover, og nesten ikke spiser.., vel, det frister ikke til gjentagelse med det første;))


1 kommentar:

June sa...

Ser ut som en F A N T A S T I S K tur! herlige bilder!