lørdag 6. januar 2018

Stranda i Hua Hin


Olivia har siden hun fikk ri på hest i fjor sommer vært en skikkelig hestejente, ELSKER hester.. Jeg hadde lest noe om at det var hester på stranda, men hadde ikke sett for meg at det skulle være så mange, eller hvor gøy barna kom til å syntes dette var! Det var flere ti talls hester på stranda til enhver tid, mange av dem var der hver dag og vi ble "kjent med" både hestene og de som hadde dem. Olivia hadde tre hester hun ridde mye på, Skive ( iallefall slik navnet ble uttalt, og vi tenkte på brødskive..), ice cream og yoghurt het de.. Lett å huske på, da alle het noe man kan spise, haha 
Det var kun hingster på stranda, hadde det dukket opp en hoppe hadde det nok blitt kaos...;))
En hest vi møtte var ganske tynn, ellers var hestene fine i pelsen, rolige og virket generelt godt stelt. 


Vi var ikke på stranda i Hua Hin hver dag, men i løpet av de 16 dagene vi var der, kanskje 6- 8 dager. Og de dagene ble det ridd minst en tur.., av og til tre ganger.. Tror nok dette er noe av det Olivia kommer til å huske best fra ferien:)

 Hua Hin er kanskje ikke stedet i Thailand med det klareste vannet, eller flest palmer.., men stranda her er absolutt verdt en 12 timers flytur likevel;) Hester, solsenger, massevis av små strandkafeer, selgere som selger alt fra badeshortser til smykker, is, og fersk frukt. Eller du kan treffe på et ektepar som selger selvlagde smykker/ lager bokstavsmykker på solsengen din:) ( Dette har de jobbet med i 17 år!) 

Manikyr, pedikyr, massasje eller fletter i håret kan man også få..


Det er ikke bare hester på stranda..


Vi har hatt en kjempefin ferie i Thailand, og massevis å fortelle/ vise.., så det kommer nok et par innlegg til om turen vår i løpet av de neste dagene:)

Ingen kommentarer: