fredag 3. februar 2017

serieanbefalinger


Tenkte å lage et innlegg om hva jeg har sett på av tv serier i det siste. Det vil si, tv serier er vel omtrent det eneste jeg ser på tv, utenom litt nyheter innimellom..
Serien jeg ser på nå er Glitch ( øverste bilde) En australsk serie, som starter så man nesten tror det er en dårlig "zombie"serie.. , men som absolutt overrasker positivt! Jeg ser den nå for andre gang, da jeg så den selv først, og nå ser sammen med mannen min. Så mange detaljer man får med seg når man ser noe for andre gang..;) Nå gleder jeg meg VELDIG til sesong 2 kommer..!


"the americans" En serie om en amerikansk "kjernefamilie" der foreldrene egentlig er russiske spioner. Serien er et par år gammel, men handlingen ligger til den kalde krigen på begynnelsen av 80- tallet.. Veldig god underholdning:))


Ja, det er ingenting som er så vondt å se på som The walking dead.. Spesielt har det vært slik hittil i sesong 7, men jeg MÅ jo bare se!! Veldig bra, og veldig, veldig skummelt.. Gleder meg til 12 februar da serien starter opp igjen!
( Det skader jo heller ikke at seriens nye "skurk" ser slik ut..;))


"the affair" 
En veldig god serie! Med en litt annerledes vinkling på måten de forteller historien på.. De første to sesongene er veldig bra, sesong tre er jeg litt usikker på.. det vil si, jeg har bare sett et par episoder og de var litt.. trege.., men jeg skal snart prøve igjen;)


"orphan black" En ganske så spesiell serie, der hovedrolleinnehaveren har mye å gjøre.. uten å "avsløre" for mye. Men jeg liker den:)


En moderne Sherlock Holmes og hans kvinnelige assistent Watson..
Herlig krim!! Anbefales

( Har du noen serietips til meg??)