søndag 5. februar 2017

rundstykker, strikking og barneklær..


En helg der vi har fortsatt uken som var med sykdom i huset. Men nybakte rundstykker til frokosten, litt strikking, og sortering av Olivias "voksetøy/ for store klær" har vi fått til. Ja, kino har Olivia og jeg vært på i ettermiddag også, Vaiana:)


Jeg har begynt å "gjøre ting jeg ikke kan/ ikke har tålmodighet eller nøyaktighet nok til..
MEN jeg er så utrolig lei av å hekle/ strikke teppe etter teppe.. Så nå skal jeg prøve meg på en genser til Olivia, etter mønster..Hjelp.. Allerede nå har jeg lyst til å rive av meg håret, og kaste hele "greia" da jeg plutselig oppdaget en liten feil som gjør at jeg må rekke opp nesten to omganger med mønster... kjedelig/ utrolig demotiverende... Skal innrømme at jeg kommer til å bli ekstremt imponert over meg selv om jeg klarer å fullføre dette..


Når man er så glad i fine barneklær som jeg er må man "jobbe" med det også, dvs følger med i nettbutikker på salg ( utallige nyhetsbrev som dumper inn i innboksen og av og til inneholder de spesielle tilbud) og handler i diverse størrelser.  ( Og da er det viktig å følge med, så man ikke plutselig har glemt noe/ vokst fra noe uten å ha brukt det..!)Følger med på salgsprofiler/ tagger på instagram, der jeg både selger, kjøper brukt og bytter tøy. Ja, og noe av dette på bildet over er også Hannahs gamle tøy, noe som er ekstra koselig å kle Olivia med:)

Ingen kommentarer: