tirsdag 3. januar 2017

Olivias julegaver.., og litt ommøblering


Olivia fikk mange fine julegaver, noen av dem har jeg fått tatt bilder av.. Som den fine plakaten. Noe jeg kanskje kjøpte mer til meg selv enn til henne.., men den er til hennes rom, og det er henne teksten er rettet til;) Nå gjenstår det bare å få hengt den opp!
Vi har også ommøblert litt i romjulen, og fått et dukkehus vi fant på et loppemarked i høst på plass. Skuffene og skapet i sjenken det står på er full av diverse playmo og andre småting.., så her lekes det masse om dagen!To fine bamser fra Luckyboysunday fikk hun også, den ene ses på bilde over. Den andre er mye større, og veldig rosa..:) Begge to har faktisk blitt veldig godt tatt imot, hun sover med dem hver natt. I natt hadde hun rotet den lille bort inni dyna, og våknet i panikk i 3- 4 tiden da hun ikke fant den.. Så ja, de har hun blitt veldig glad i.., på godt og vondt;)

Ikke minst.., ny lampe! Denne har jeg hatt lyst til å kjøpe til rommet hennes lenge.., og før jul fant jeg ut at jeg bare gjør det.. Heldigvis syntes hun også den er fin!


Ingen kommentarer: