søndag 1. januar 2017

nyttårsforsett..


Tenker ikke stort på dette med nyttårsforsetter. Klart jeg gjerne skulle blitt flinkere til å trene, klare å holde bilen ryddig.., og slike ting..;) Men en ting jeg skal bli (enda) flinkere til i året som kommer er dette med ny, og sunn mat. Mat med nye smaker, kombinasjoner.


Linsenachos  er noe jeg prøvde på ganske nylig, og har spist mange ganger allerede. Spennende retter med linser og bønner generelt vil jeg spise mye mer av fremover!


Kaker er også noe jeg elsker å lage, og som jeg regner med det vil bli laget en del av i 2017 også..:)


På bildet over holder jeg på å lage en "tres leches" kake. Slikt vil jeg også gjøre i år, ikke akuratt denne kaken, for den var ganske kjedelig til tross for masse jobb.., men lage kaker jeg aldri har laget før.


Men noen gamle favoritter vil det nok også bli, som denne kokoskaken.. Litt kraftig (men saftig;)) sukkerbrødbunn med knasende kokostopp..


Prøvde meg også på sitronbarer i fjor.., ser bedre ut enn det smakte.., men da har jeg prøvd det også;))

Uansett hva jeg lager kommer jeg uansett til å få god hjelp.., både til selve "lagingen", men også til smakingen..

Bringebærsnitter kommer jeg etter all sannsynlighet til å lage når det blir sommer..


I år har jeg også laget både pitabrød og nanbrød selv for første gang. Noe som ble gjentatt mange ganger, og som skal gjentas mange ganger i år også.. Veldig, veldig godt!


17 mai laget jeg en smørbrødkake Det var veldig godt, og perfekt når man skal ha gjester på en slik dag! Så det kan det også bli laget..

syltet chili var veldig godt!

Indisk kikertsalat  er en av utallige kikertsalater jeg har laget det siste året. Kikerter er og blir en favoritt.., og det skal spises masse mer av dem!I dette nye året skal det lages masse, masse god mat!! 
Har for eksempel lyst til å lære meg å lage mer mat fra østen.., kanskje spesielt fiskemat.., og selvsagt masse mer vegetarmat. Og brød.., skal bli skikkelig god på å lage brød i år.. 
Det skal vel også lages noen blogginnlegg om dette tenker jeg..:)

Ingen kommentarer: