torsdag 5. januar 2017

masse tanker..


Vi har oppdaget en stor feil på badet vårt.. Rett og slett noe som gjør at vi MÅ pusse opp badet snart! Hell i uhell, for badet er lite, og utrolig kjedelig. 
Dette har vi visst et par uker, og vi har pratet masse, og jeg har tenkt masse..., på hvordan vi skal ha ett nytt bad. I samme tidsrom har også Hannah snakket om å flytte rommet sitt til kjellerstua.. Og de to tingene gjorde at:
I går fant vi ut av en PERFEKT løsning. 
Vi vil rive et par vegger.. og med det f, fjerne et av husets fire soverom, for at vi skal få dobbelt så stort soverom..., og det blir plass til et "walkincloset"!!! 
Det kan da tas bort en dør for så å kunne bruke det som nå er en liten gang for å få større bad. 
Det har frem til i går vært uaktuellt med badekar på grunn av badets nåværende størrelse, men etter gårsdagens "oppdagelse" kommer vi faktisk til å få plass!
Det er foreløpig bare en begynnende tanke, for det blir MYE jobb på oss i vinter/ utover våren om vi skal gjøre alt vi har lyst til.. for vi må gjøre masse selv. Så "faren" er der for at det "bare" blir å pusse opp badet. Men tenk om vi gjør alt..!! 
( Vi pleier å kaste oss ut i slike ting.., så sjansen er stor for at det kommer til å skje masse her fremover;))


Hodet er fullt av ideer til soverom og bad.., og flere skal det nok bli. Det som snart gjelder er å bestemme seg for hvordan man aller helst vil ha det, og hvordan man skal få det til..;))Disse vinduene.., eller kanskje som en vegg.., kanskje en dusjvegg.. Har veldig lyst på noe lignende, kanskje både på soverom og bad?