torsdag 15. desember 2016

Julestemning?


I år syntes jeg jula kom veldig "plutselig".., det vil si.., den første uka i desember fikk vi bakt en del, og vi hadde juleverksted, og pyntet litt. Men så har det vært masse jobb, travle dager og et par julebord ( med tilhørende slitne dager derpå;)) Jeg brukte to- tre timer siste kveld i november på å lage ferdig julekalendere.. ( stress) og jeg trodde jeg var ute i god tid med gaver frem til for et par dager siden da jeg skjønte at fristen for å sende var ganske straks.. Og når jeg endelig skulle pakke inn disse gavene.., ja da kunne jeg ikke for alt i verden finne en eneste saks eller pakkelapp.. I tillegg er minnebrikken på kamera ikke samarbeidsvillig, og overføringskabelen er glemt for lengst..
Nei, for å prøve å motvirke stress og manglende julestemning kikket jeg bakover i bloggen på julebilder fra tidligere år. Det hjalp. Iallefall litt.., ble egentlig enda litt mer stresset over alt jeg tilsynelatende har fått gjort tidligere år med pynting, laging av julepynt og kaker osv.. 
Det hjalp i den forstand at jeg er fast bestemt på å virkelig komme i julestemning denne helgen. Det skal pyntes pepperkakehus, pyntes juletre, høres på julemusikk, pakkes inn julegaver ( uten "blodsmak" i munnen og godt forberedt med alt av "utstyr") og slappes av med familien.
Ikke minst skal alt dette gjøres etter jeg i morgen ettermiddag kommer hjem til julegaven jeg har gitt meg selv.. Når jeg er på jobb i morgen skal et firma vaske ned HELE huset, inkludert alle vinduer ( vi har mange, og store;)) Så krysser fingrene for at forholdene ligger til rette for at julestemningen kommer for fullt:))


Ingen kommentarer: