lørdag 31. desember 2016

Godt nyttår!


Noen få minutter igjen av 2016, og jeg sitter i sofaen å slapper av, god og mett.., og litt trøtt:)
Vi har hatt ni små og store venner på besøk til nyttårsfeiring. Av oss tretten som har feiret sammen er fem stykker under fem år.. Så nyttårsaften i år, ble som de siste årene, feiret kort og godt. Masse lek og prat, middag, dessert, fyrverkeri i hagen sett på gjennom stuevinduet ( trygg avstand for små mennesker;)) og masse stjerneskudd både på verandaen og ute på trappa. Klokka ni sov en av fire her hjemme, og nesten alt er ryddet etter middagen. Så har det bare vært å slappe helt av.. En veldig bra nyttårsaften spør du meg:)) 


Kveldens midddag besto av lasagne, linsenachos med ananas og salsa, oliven, aioli, grønn salat og foccacia.
Foccaciaen begynte jeg med i går kveld. Det har heves over natten, blitt bakt ferdig/ tilsatt gjær og litt annet.., hevet, eltet, hevet eltet ( og begge deler enda en gang).., til to nyyyydelige brød sto ferdige tidlig i ettermiddag. Umulig å se hvor godt det var på bilde..;) Uansett har jeg/ får jeg veldig lyst til å bake masse mer brød i tiden fremover..


Kveldens dessert var is.., servert som en "iskiosk/ isbar" på kjøkkenet:)Jeg tok mange bilder i kveld, men de fleste var bare "skygger" av unger som løp/ lekte/ pratet.., masse bevegelse mao..
Trenger et kveldslysfotokurs..Var egentlig veldig mett etter middag og is.., men var godt med litt av det gode brødet.. med tilbehør..:)
Nå er det straks ut for å se på raketter.

Godt nyttår!Ingen kommentarer: