onsdag 20. juli 2016

Varberg, del 2


Dag tre..
Startet med lek og formiddagslur på hotellet mens mannen min kitet. Deretter dro Hannah og jeg til sentrum for å "shoppe", mens P og Olivia reiste til et innendørs lekeland. Mao tok med oss hvert vårt barn på det de hadde aller mest lyst til å gjøre;) 
Ettermiddagen og kvelden ble tilbragt på stranda.., Olivia og jeg gikk lang tur, og fant en liten lekeplass der vi koste oss lenge. Hannah og P hadde tatt med seg en fotball og traff tre gutter de hadde kamp med..:) 
Deretter ble kveldsmaten inntatt på den kuleste strandkafeen!
Også dette stedet fant jeg via instagram.
Bordene var pyntet med ananas, menyen var malt på en planke servitørene bar rundt til bordene, i det hele tattutrolig kult interiør! Ja, maten var til og med god;))Verdens søteste lille isbar hadde de også!
Torsdag startet med en tur ved hotellet.Hotellet vi bodde på ses på bildet under. 
 Et kjempefint hotell i nydelige omgivelser.
Tre små km på en flott "kyststi" til sentrum. 
( eller 3 minutter med bil)
For å ikke snakke om interiøret inne på hotellet! Utrolig fint!
Rommet vi bodde på var finere enn vanlig hotellrom, men "felles områdene".. så ut som noe tatt rett fra "elle decoration".  Det er også et "spahotell", så det må være et perfekt sted for en helg ( eller mer;)) uten barn også;)


Etter formiddagsturen ved hotellet reiste vi tilbake til lekelandet Olivia og P var på dagen før, men denne gangen alle fire. "lekeplass inne" som Olivia kaller det, er nok det morsomte hun kan tenke seg , så vi måtte jo bare la henne få en times tid til med lek der;) Deretter bar det ned til sentrum for å besøke den flotte festningen fra 12- 1300 tallet. 

Varberg er et sted vi absolutt har lyst til å reise tilbake til!
Det tiltross for at det ikke er stort vi har sett til sommersolen.., tenk hvor flott det hadde vært med noen dager strålende sol. Derfor må vi nok "prøve igjen" om et år eller to;))


Ingen kommentarer: