tirsdag 26. juli 2016

På vei hjem..


Jeg var vel egentlig ferdig med "Sverigeferieoppdatering", men måtte ta med noen bilder til..
På vei hjem, dvs fra Varberg til båten i Strømstad, hadde vi ikke kjørt lenge før vi fant ut at vi måtte ha en is.. I utgangspunktet var vel tanken en besinstasjon langs veien, men da vi kjørte forbi et skilt til  ett slott.., vel, da tenkte jeg at de sikkert hadde is der også;) 
Og det var en vellykket "beslutning", det ble en mil ekstra å kjøre ( tur/ retur motorveien), men det var verdt det:) Et flott, om ikke så veldig gammelt, slott med en stor park, en nydelig hage og ikke minst is! Kjekt å få løpt orgentlig fra seg før en lang biltur også..

Hagen var bare helt fanastisk!!


Bildet under ser nesten ut som en plakat der Olivia har "stukket inn hodet". Men nei, bare dårlig bildekvalitet, haha.. Men måtte ha det med her.. I kafeen ved slottet var det nemlig et eget område der en kunne prøve tidsriktige klær.. Olivia var ikke spesielt tålmodig/ interessert.., så det ble med dette "dårlige" bilde. Men jeg syntes det var veldig gøy da;)


Nå blir det ikke mer feriebilder på en stund. Dvs, fra denne turen.., nå har vi hatt mange fine feriedager her hjemme også. Det kan jo hende det dukker opp noen bilder av disse dagene her også..:)

Ingen kommentarer: