fredag 22. april 2016


Litt forskjellige bilder fra de siste dagene.
Tulipaner fra butikken, og påskeliljer fra hagen i "skjønn forening"..
Olivia har fått fingermaling, noe jeg egentlig angrer litt på, men hun syntes jo det er gøy da..
Har fått byttet ut innholdet i den lille rammen på veggen.., fra plakat til et stykke libertystoff.., og byttet ut en gul pute, med en pute, også i, libertystoff.
Dukken på bilde under kjøpte jeg til Olivia, eller egentlig meg selv.., da vi var i Oslo sist helg. Tanken min var at den skulle pynte fint opp på en hylle. Ikke i min "villeste fantasi" hadde jeg forestilt meg at det skulle ta bortimot en uke før jeg fikk satt den på plass i hylla" Den har nemlig blitt lekt med fra morgen til kveld, vært med i barnehagen et par dager, og den har sovet sammen med henne om natten! Så tror egentlig ikke den får stå i fred på denne hylla lenge..


Nå er det helg igjen, og denne helgen skal blant annet brukes på å skru sammen flere nye møbler fra Ikea!! På å sortere ferdig kjellerboden.., lage noe god mat.. ( sjokoladefudge står allerede til avkjøling i kjøleskapet) og ikke minst skal vi slappe av og kose oss:))

Det blir kanskje et bad eller to i jacuzzien på verandaen også, og som det ses på bildet under tar Olivia badeantrekkene sine svært alvorlig;)
( Av og til er det nemlig veldig viktig å BÅDE ha badedrakt og badetruse..:))1 kommentar:

Uouo Uo sa...

Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


great work

تصميم مواقع
amazing

شركة تنظيف بالرياض
good job Beautiful! :)

حراج السيارات