torsdag 7. april 2016

Kremet pasta med hvitløksreker..


Dette var en GOD middag, ikke bare god, men man blir også skikkelig mett:)


Til 2 voksne og 2 barn:
400 gram reker.. stekes i panna med to hele, pressede hvitløk ( jeg pleier å skjære bort selve kjernen på hvitløken, da jeg tror det er slik at det er den som gjør at man lukter masse hvitløk..) sammen med en god dæsj olivenolje. Det lukter helt vannvittig godt!
Kok pasta, ta av en kopp av kokevannet og sett til side før du siler av vannet. Ha pastaen tilbake i gryten, ha over ca en halv boks fløte ( sikkert bra nok med matfløte, men hadde bare kremfløte da jeg lagde dette..) og ca en halv pose med osteblandingen cheddar og mozarella. Bland dette godt inn i pastaen sammen med kokevannet du satt til side..


Ha over hvitløksrekene, ett godt dryss med gressløk, og nykvernet pepper..
Tror ikke det er lenge til jeg skal lage dette igjen, og da skal jeg også bake noe godt brød til å ha ved siden av:)