søndag 11. oktober 2015

Jollyroom, (snart) ny nettbutikk og Oslotur


For noen uker siden fikk vi tilsendt denne vogna, North 13.5,  fra Jollyroom, og nå har vi endelig fått testet den:)
Det er en joggevogn, men når sant skal sies er ikke jeg den som er mest ute å jogger.., hverken med eller uten vogn.., men vi går tilgjengjeld mye tur, ofte i skogen, så vi skal da få testen den likevel!
En viktig ting for meg er om vognen er lett å slå sammen, og det er den heldigvis. Vi har kjørt den masse i Oslo i helgen, både i traffikerte gater, inn og ut av trikker og i parker. Den er lett å håndtere, og lett å trille, i tillegg til fempunkts-selen så jeg har vært trygg på at Olivia har sitte godt fast..:)
Det negative jeg har funnet ut er at det ikke er lett å sove i vogna.., da sidene av kalesjen, rett ved hodet er i "netting" så Olivia ble liggende å se ut.., mao klarte ikke å sovne.


Grunnen til helgens Oslotur er at Hannah og Olivias storebror og kjæresten hans har begynt å studere i Oslo. De har flyttet inn i samme leilighet mannen min og jeg ( svigerforeldrene mine sin leilighet) bodde ( med Julian da han var 4- 5 år..) i, i et par år, mens vi bodde i Oslo. Litt morsomt å sove på Julians gamle barnerom, mens han og kjærsten sover på vårt gamle soverom, hihi 
Ja, vi har vært masse ute, og gjort annet enn å se på telefoner/ i-pad..., men dette var det eneste bildet jeg tok av dem alle tre sammen..:)


Julians kjærste, Marlin, lager også de kuleste plakatene!
Hun holder på med de siste forberedelsene nå, og snart åpner hun nettbutikk!!
Plakatene på bildet over, og på de neste to bildene er noen av dem hun har laget.
Skal nok si ifra her så snart butikken åpner;)
Vi har hatt en kjempekoselig helg, store som små:))

Ingen kommentarer: