onsdag 10. juni 2015

Sukkerfri bursdag


Vel, det er vel en gedigen overdrivelse.., men syntes iallefall at det er greit å ha noen sukkerfrie alternativer i en barnebursdag;)

Et av disse alternativene i Olivias 2 års bursdag var smoothiesis.
To varianter.
Den første er denne gule, veldig enkle isen.
Har brukt den ferdige jump smoothiesen man kjøper i butikken og frosne bringebær.
Hell bittelitt, ca 1 cm opp i koppen, og legg i et frossent bringebær ( da stivner den raskere..) og sett dem i fryseren en halvtimes tid, eller til den er nesten frossen. Da tar du dem ut igjen, setter i et papirsugerør ( klipte mine i tre deler), derav grunnen til at de nesten skal være frosne..., ellers blir det vanskelig å få sugerøret til å stå i midten..;) Deretter heller du i litt mer av smoothiesen og har i flere frosne bringebær. Sett tilbake i frysa til de er helt frosne. 


Disse kan man jo variere i det uendelige, med diverse smoothies, enten selvlagd eller butikkjøpt, og forskjellige bær/ fruktbiter.. Det er alltid greit å lage ekstra mange av disse, for de er GODE, og så greit at små kropper mer eller mindre kan spise så mange is de har lyst på;))Jeg laget også en joughurtbasert smoothiesis. Med masse frosne bær, banan og vaniljejoughurt. Dette er nok barnefavoritten, men også den varianten det blir mest gris av.., hihi

Ingen kommentarer: