onsdag 3. juni 2015

HjemmekontorDa jeg så hva månedens utfordring var hos NIB, visste jeg at dette kommer det til å bli minst ett blogginnlegg av.. Vi har nemlig tre hjemmekontor her i huset! Ikke at alle blir så mye/ ofte brukt, men likevel.
Dette er den av de tre som blir mest brukt. Mannen min har hjemmekontor, stort sett, et par dager i uka. Og da er han her. I "vinterhagen" som bare skilles fra stua av en glassvegg.
Her står skrivebordet som har fulgt oss i snart 8 år, vi kjøpte det i en antikvitetsbutikk i usa, en ekte antikvitet. Spennende å tenke på hvem som har brukt det tidligere, og hva det har blitt brukt til/ jobbet med på. Jeg har også brukt den som disk da jeg hadde interiørbutikk.
Perfekt match med den moderne kontorstolen syntes jeg..
Her er det masse lys, og utsikt over sjøen om man skulle trenge å drømme seg bort litt innimellom;)Bildet som henger over skrivebordet er av tårnet på jomfuland, tatt på femti/ seksti- tallet da bestefaren min jobbet der. Moren min har vokst opp der, og når man ser nøye på bildet ser man en masse fotspor i snøen, noen av dem er nok laget av enten besteforeldrene mine, tanten min eller mamma, koselig:))


Vi har også laget en "daybed" som står foran vinduene, og her trives også tomat-, chilli- og paprikaplantene mine:)
Ja, dette er vel faktisk den delen av hjemmekontoret som blir mest brukt..
Her sitter manner min med pc´n på fanget, og med telefonen til øret..:)


Disse utfordringene er en ypperlig anledning til å få ryddet opp skikkelig/ pyntet/hengt opp gardiner som har ventet et par måneder.. osv.. så kan hende det blir ett eller to bidrag til fra meg i hjemmekontor utfordringen..:)

1 kommentar:

Anonym sa...

For et nydelig rom og så den utsikten,da!