torsdag 11. juni 2015

Barnevennlige "jello shots"..På en av mine favorittblogger fant jeg en morsom oppskrift da jeg leitet etter ting å lage til Olivias barnebursdag i helgen. Vel, jeg har ikke fulgt oppskriften.. , men fikk inspirasjon av den iallefall. Jeg laget gele etter anvisning på pakken, en sitron og en med appelsinsmak. Kjøpte god vaniljeis som jeg satt i en bolle for å smelte før jeg blandet cirka 5ss smeltet is i den avkjølte geleblandingen. Helte deretter i de uthulede skallene. Satt i kjøeskapet over natten før jeg skjærte dem i båter. Morsomt, og ganske godt. Neste gang skal jeg bruke mindre is, for de var litt for søte.. Og kanskje litt mindre vann enn det står på gelepakken, ca 2/3 av det som står. Kanskje jeg skal lage dem til en fest med aldersmessig riktige deltakere en gang også, så jeg kan bruke alle ingrediensene i den opprinnelige oppskriften..;)


Morsomt innslag på et fruktfat..;)

Et lite tips... sitron- / appelsinskall er runde.., ikke lett å balansere disse på fat når de er fulle av flytende gele.. Noe jeg "smertelig" fikk erfare;)
Sett skallene på hver sin kopp isteden.., så er det lettere å ikke grise fullt så mye på vei fra kjøkkenbenken til kjøleskapet..

3 kommentarer:

Vimax Asli sa...

Nice blog and article, thanks for sharing.

Vimax Canada sa...

thanks for sharing

zarena cantik sa...

perfect perfect fried rice, good post for the beginners as well..Super Prema, loved the presentation very much
Selaput Dara Buatan
Vimax asli Canada
Obat Perangsang
viagra usa