lørdag 13. juni 2015

Barnerom med FLEXA fra Bohus


For noen dager siden kom mannen min hjem fra Bohus med en henger full av møbler, til både Hannahs og Olivias rom. Vel, en henger hadde kanskje ikke vært nødvendig da alt var flatpakket og vi kanskje hadde fått plass i stasjonsvogna.. Bohus har nettopp lansert en ny barneromskolleksjon fra danske Flexa, og jeg må si jeg falt for hele kolleksjonen..;)
Kanskje spesielt babysengen, dvs Oliva er to år, men kan ( forhåpentligvis) sove i denne en god stund enda. Bortsett fra Juno sengen er nok dette den fineste barnesenga jeg har sett. 
I går fikk vi montert nye møbler og ryddet ( når masse nytt skal inn, må noe ut også..) hele Olivias rom, og jeg er så fornøyd med de nye (stort sett) gule møblene hennes!


Sengas eier er også strålende fornøyd med sitt nye rom.
I natt er andre natta hun sover i den, og håper den blir like god som forrige natt..
Hun sov fra 8.30 til 05.30.. ( da ropte hun på meg, ble hentet inn til oss og sov videre til 8..:))
Jeg derimot..., savnet henne fra hun sovnet halv ni.., fikk nesten ikke sove for det var så uvant å ikke ha henne ved siden av meg i sengen, eller i sengen sin rett ved siden av vår seng.. I fire tiden i natt bråvåknet jeg av at hun ikke var der. Meeen, uansett hvor vanskelig jeg kanskje syntes det er, så er det på tide. Og vi kommer nok snart til å sove bedre alle sammen;)Et bord, og to krakker og en fin, gul vegghylle har hun også fått. 
Vi har spist mange "måltider" sittende ved dette bordet allerede, og utallige flere kommer det nok til å bli:) Hylla er fyllt med ting litt "fort og gærnt" i dag, her kommer jeg nok til å endre på innholdet ganske så ofte, kjenner jeg meg selv rett.. ( og det gjør jeg stort sett;))
Et bilde fra i går, "pre gul vegghylle", Olivia storkoser seg som kokk. Det går stort sett i is og kake.. Det blir mao stekt en del is i den komyren:)


Ja, siden hele rommet var ryddig tok jeg noen bilder av de andre hjørnene også, sofahjørnet og klesskapet med den lille lesekroken..I dag har vi også gjort om på Hannahs rom, og det har blitt fint, vi er strålende fornøyde alle sammen:)) Det kommer nok bilder fra det rommet her ganske snart..!


Innlegget er sponset.

Ingen kommentarer: