onsdag 21. januar 2015

enda en..


Som tidligere nevnt har jeg fått helt dilla på libertystoffer, og å sy puter av dem.. Spesielt slike sekskantputer. I går ble jeg ferdige med denne,... og begynte på en ny i rosafarger, til Olivias rom.
Har sydd en del slike siden mai i fjor.. Ikke sikkert jeg klarer "å slutte" med denne rosa puta, de er så fine, og det er så deilig å "koble av" med nål og tråd og fine stoffer når Olivia tar formiddagsluren sin.

( Vi har, til vår store glede akuratt oppdaget Nysgjerrige Nils på Netflix, det er årevis siden vi så MASSE på ham med Hannah, så deter veldig koslig å se en halv episode i ny og ne med Olivia:))

"Slenger" like greit med bilder av alle disse putene jeg har sydd, enten av libertystoffer, eller av gamle klær, kjøkkenhåndklær og retrostoffer/ sengetøy/duker ( mao gjenbrukte/ ombrukte stoffer). Eller av alt det nevnte..:)


3 kommentarer:

Suplemen Pemutih Wajah sa...

very good article,,
Obat Herbal Lambung Bengkak
Obat Herbal Polip Hidung
Obat Herbal Anemia Akut
Obat Herbal Tumor Jinak Ampuh
Obat Herbal Cacar Air
Obat Herbal Varikokel
Obat Herbal Kanker Usus Besar
Suplemen Pemutih Wajah
Obat Herbal TBC akut
Obat Herbal Keloid Ampuh

Sarah Grignotages sa...

Hei! I discover your blog and I like it very much...so much lovely things by your place!! i am a french girl living in Oslo since a few months, jeg snakker litt norsk...hadet bra!

Places to Hangout in Gurgaon sa...

Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.