søndag 30. november 2014

November


November har, som de fleste måneder.., sust avgårde.. Nå er det (straks) desember, og de siste kveldene har jeg brukt på å ordne et par adventstaker, gjøre ferdig Hannahs julekalender og fått frem litt forskjellig julepynt. Gleder meg til å feire jul i nytt hus, og jeg gleder meg til å finne plasser til julepynten..:)) 
Nå derimot, en rekke favorittbilder fra november, stort sett fra instagramkontoen min..

Jeg har sydd denne puta av små lapper av de fineste libertystoffer.Ommøblert litt i novemer, og er i grunn veldig fornøyd med forandringene. Som å sette den fine sofaen foran den mørkeblå veggen..Bøker er heldigvis veldig populært, og vi har vært på biblioteket å lånt noen interessante/ morsomme pekebøker..:) Problemet er bare å huske å få levert dem..


Olivia har fått kost seg ute i litt snø..:)
..Liker så godt bildeveggen på Olivias rom.., det er nå en superfin plakat på vei hit fra Nederland som  jeg gleeeder meg til å henge opp her:)


Olivia har vært syk en ukes tid i november, og her er en febervarm liten kropp som koser seg med en is og forskjellige barnetv favoritter på Netflix. Vi har faktisk ikke tv lenger, ser stort sett på netflix, tv sumo eller nrktv på appletv'n, og det fungerer helt supert.. Vi trenger ikke en masse kanaler, har mer enn nok å se på nå:)


Livet med en liten, kreativ snart halvannetåring..:)


Noen favoritttallerkner i blått og sort.

1 kommentar:

angie sa...

danke für die wunderschönen bilder und inspirationen, einen schönen 1. advent wünscht angie