fredag 31. oktober 2014

Lille Prinsesse


I dag er det halloween, men da Hannah er på håndballcup, og regnet har øst ned hele ettermiddagen og kvelden har det ikke vært stort vi har merket til dagen. Forutenom ti minutter i ettermiddag da Hannah prøvde å kle ut Olivia som sin barnetv favoritt Lille Prinsesse..
Det er ikke ofte, og sjeldent mange minuttene hun ser på tv, men når hun gjør det, ja, da er det Lille prinsesse hun ser på. Ja, og litt Teletubbies;) Livet med en snart "ettogethalvtåring" går i ett, høyt og lavt hele tiden.., så det er deilig å ha netflix på tv så man kan sette på når det passer med en liten hvil.. Ikke minst er det så deilig å slippe å måtte kjøpe og oppbevare en masse dvd'er:)
( Selv om jeg sånn egentlig syntes tiden før netflix/ipad o.l var bra..., det kan fort for mye kikking på tv, iallefall for tiåringen her i huset..)


Vi har også revet ut en side ( bakerste side så boka er fortsatt "lesbar":)) fra en av bøkene hennes, rammet den inn og hengt den på Olivias bildevegg.Olivia har også fått en ny pute i sofaen sin, jeg var så heldig å vinne en konkurranse på instagram, og premien var et sengesett fra luciekaas som jeg har hatt lyst på siden første gang jeg så det. Elsker både fargene og mønsteret. Det var et junior sengesett, og enn så lenge bruker ikke Olivia juniordyne, så da må iallefall puta brukes:))


Ja, og tilslutt et bilde, det beste av ti bilder.., av Olivia som har blitt forsøkt kledd ut av storesøsteren sin..., hun var ikke helt enig i "stylingen"...:)

2 kommentarer:

angie sa...

ihre kleine ist sooo süß!!! alles liebe von angie aus deutschland

Nataliya Limmesand sa...

Så koselige bilder!
Vi har også ødelagt en del bøker her hjemme, men det gikk over da minstemann fylte 3 år.
Må si at jeg synes det var kjempestilig å bruke side av boka på veggen, stilig!
Gog helg!!
Klem Nataliya