søndag 5. oktober 2014


De siste månedene har jeg etter en måned er over satt meg ned for å rydde i bilder.., og her er noen fine bilder fra september jeg syntes burde komme på bloggen:)


I begynnelsen av september malte vi gulvet på Olivias rom, og alt der inne ble flyttet ut i stua..


Dette er Olivias gjemmested..., når hun har klart å stjele en neve hunde- og/ eller kattemat er det hit hun løper for å spise i fred... Hvorfor skal det være så godt med hunde- og kattemat..??? Og hvorfor kan hun ikke høre på meg når jeg sier nei......;)


Det er sååå koselig med baby på besøk...


... helt til dette skjer...;)
To søndager har jeg laget suksessterte, ( basert på) oppskrift fra Bake magasinet. første gang hadde jeg i mer eller mindre like mye sitronsaft som det sto i oppskriften. Godt, men altfor surt.. iallefall for barn. Andre gangen hadde jeg bare i saften fra en halv sitron, og så la jeg til en vaniljestang, skrafte ut frøene og hadde i eggekremen, og kokte også selve stangen med når jeg lagde kremen. DET ble godt det, en rund og frisk smak.. helt perfekt:))
Ja, også lagde jeg tilnærmet dobbel porsjon sjokoladeglasur... som det ses på bilde over.., godt, men ja, litt for mye sjokolade.., så neste gang, ja da skal kaken bli heeeeelt perfekt med godt fyll og akkuratt passe mengde glasur:)


Hun har spist selv lenge, er jo altfor stor til å bli matet...
Men enda ser hun slik ut, etter en skål joghurt...:)Fikk fin bukett plukket i egen hage av fine "kakegjester":))Ingen kommentarer: