torsdag 18. september 2014


Litt forskjellige bilder i dag.
Olivias ullgenser jeg strikket i vår.., var redd den var for liten nå, men nei, den passer så fint:)


Det har vært en flokk delfiner ikke langt fra der vi bor, så en ettermiddag i forrige uke dro vi en gjeng for å se om vi kunne finne dem. Vi fant bare en.., men det var morro det.
Vi var ute i vår nye båt, vi har vært så heldige å få båten til svigerforeldrene mine. En fin båt med akkurat nok soveplasser til oss fire, så her skal vi nok tilbringe mange sommerdager fremover. Og ja, noen vår- og høst dager også:))


Gårsdagens middag..
Stekt svin ytrefilet, med ris, brokkoli, hjemmelaget kantarellsaus ( som kjøres helt glatt i blender så ikke en viss person skal skjønne hva det er i den..;)), baconbiter, tyttebær og ikke minst karamelisert rødløk.. Det har jeg aldri laget før.., men fy så godt! Skjærte en rødløk i skiver, surret dem i stekepanna med en god smørklatt til de ble myke. Da hadde jeg over en god dæsj rødvinseddik, ca 2 ss sukker og en klype kanel...lot det småkoke i panna til væsken var borte... som sagt, veldig GODT:))


To av "ansiktspottene" mine har fått nye planter, avleggere av andre planter jeg har.., føler virkelig at jeg får grønnere og grønnere fingre om dagen;)


Det er ikke så gøy å være ett år, og ha på seg en stor vest som gjør at en ikke kan bevege seg fritt..Ingen kommentarer: