torsdag 4. september 2014

Den siste ukes tid..


Har nettopp "tømt" kamera, og her er noen av bildene fra den siste uken..

Hjemmelaget tacopulver..., "you'll never go back...;) 
Utrolig mye bedre enn pose, ikke overraskende akkurat..
( Chillipulver, paprikapulver, hvitløkspulver, salt, pepper, spisskummen, oregano og chillifrø)


Med åpne kjøkkenhyller blir det ganske så fort støvete.., men det er ok, så får man "ommøblert" litt mens man vasker:)

Det fulgte med en jacuzzi med huset..., det er noe jeg aldri hadde vært med på å kjøpe selv..., den er stor og stygg..., men mann og barn.., og ja, alle andre syntes det er veldig deilig.. Den har stått tom i hele sommer, men i helgen fikk vi 8 av Hannahs venninner fra Porsgrunn på besøk, og fikk ordnet bassenget klart til det. 9 veldig fornøyde jenter var det som "prøvebadet".., jeg vil rett og slett kalle det ekstrembruk, hihi 


På kvelden var planen å spise godteri og se film. Noe de forsåvidt gjorde... Meeen, et tips er å ha bestemt film på forhånd.. For med Netflix så er det jo hundrevis av filmer å velge mellom, og det å få 9 jenter til å bli enige.., ikke så lett.. De klarte det tilslutt, men holdt bare ut en halvtime før de måtte røre på seg.. ( Det kan jo ha noe med alt sukkeret de dyttet i seg...;)) Til sammenligning tok det nesten en time å bli enige om film...
Legg også merke til Sirkus som ligger å sover sammen med dem, det var som om hun var i hundeparadis når hun fikk treffe alle vennene "sine" igjen. Helt utslitt når de reiste dagen etter...:)Ny favorittmiddag..
wraps med røkelaks, kremost og masse ruccola. Og wraps med tunfisk salat ( tunfisk, creme fraiche, rødløk, selleri, salt og pepper) og pesto.. Ble sulten bare av å skrive dette:) Det som er viktig er å lage så mye at man har litt til kveldsmat også..


Nå sitter jeg å venter på at Olivia skal våkne, så skal vi treffe mormor som skal passe henne mens jeg skal på jobbintervju... til en jobb jeg har veldig lyst på!! Utrolig spent akkurat nå....:)

1 kommentar:

Christina Mari sa...

Ser ut som dere har hatt en flott uke!
Moro å legge sammen bildene etter en uke.
Tvi Tvi!
Klem Christina