fredag 15. august 2014

Netflix


Jeg har blitt spurt om å bli med i Netflix stream team,
( Jeg har drikkeflaska som beviser det..haha)
Det høres jo veldig ut som dream team..;))
noe jeg sa ja til, de spurte nemlig rett person...
De siste årene har jeg sett mye på Netflix, det er vel egentlig det eneste jeg har sett på.., ser svært sjeldent tv lenger. Deilig å kunne se hva jeg vil, når jeg vil.. Ikke minst gjelder det serier, utrolig behagelig å ikke måtte vente en uke på neste episode.., eller gå glipp av en episode..
Begynte å se på netflix da jeg gikk gravid med Olivia, de første tre- fire månedene var jeg ( blant annet) veldig kvalm og lå timesvis på sofaen hver dag, da var det greit å kunne se timesvis med spennende serier. Når Olivia var baby og sov masse... ja, koste meg med serier og håndarbeid mye da også. Nå derimot.. en ettåring er heftige greier.., sover mindre, og det er full fart hele tiden.. Så nå er det deilig å sette seg i sofaen å se på serier om kvelden, på vår nye apple tv. ( Det er genialt, både når det gjelder netflix, musikk.. )
Så fremover tenkte jeg å dele litt av min rikholdige netflixerfaring, hihi, ved å komme med anbefalinger om gode serier.


Beeing human
En herlig britisk serie om en varulv, vampyr og et spøkelse som deler leilighet. De prøver alt de kan å leve normale liv, beeing human, men det er klart at den kombinasjonen ikke tilsier at det er det enkleste..
En veldig annerledes vampyr/ varulv serie.., perfekt blanding av komedie, drama og skrekk.


The walking dead
Første gang jeg satte på denne denne serien, skrudde jeg av etter ti minutter, tenkte at dette var kjedelige/ ekle greier. Men så snakket jeg med en venninne i fjor sommer om diverse serier, og vi kom inn på denne.. Hun sa at jeg måtte "holde ut" litt, så kom jeg til å like den. Og hun hadde helt klart rett, en av mine absolutte favoritter, selve zombiescenene.., vel, jeg er ikke så glad i dem ( grunnen til at jeg sluttet å se første gang), men da skrur jeg ned lyden litt og fokuserer mer på det jeg holder på med av håndarbeid;)
Skal ikke skrive så mye mer om denne serien, annet enn... se den!En av de siste seriene jeg har sett. Continuum handler om en politikvinne som ved et uhell blir sendt tilbake til 2012, sammen med en gruppe terrorister fra 2077. Ikke det beste jeg har sett, men absolutt underholdene action og masse morsomt om "fremtidens" teknologi og samfunn.


Nå for tiden er det breaking bad vi ser på om kveldene. En morsom og spennende serie om Walt, high school kjemilæreren som får lungekreft og starter i "narkobransjen" for å sikre ( den økonomiske) fremtiden til familien sin.. Vi er i sesong tre nå, og både mannen min og jeg storkoser oss med å se på denne serien:)

( Og det er det vi skal  gjøre nå.., se en episode eller to og spise litt "fredagsgodt"..;))

Ingen kommentarer: