tirsdag 6. mai 2014

En lidende interiørblogger..


Det er ikke lett å være INTERIØRblogger om dagen
selv om jeg veldig gjerne skulle vært "flinkere" til akkurat det.
Grunnen til det er dette.
Vårt nye hus, som vi flytter til om 7- 9 uker!
Foreløpig gjenstår masse maling, og å bygge nytt kjøkken..
Ja, og bytte ut en diger verandadør/ skyvedør, fjerne en annen verandadør ( bygge vegg, og sette inn et lite vindu der istede..) og skifte ut en haug vinduer..
MEN, det kommer til å bli så bra til slutt:)


Vi har gipset taket, og det er snart ferdig malt, glatt og hvitt:))
Så mye bedre enn et tak med ruglete, "gule" takplater med et enormt antall gamle spotlys i..
Veggene blir malt i en lys, varm gråfarge. En vegg blir mørk blå, en rosa, og en vegg med "glitrende" brun tapet. Gulvet kommer kanskje til å bli hvitt en dag, men med baby/ unger og ikke minst hund..., så beholder vi parketten som gjemmer seg under all pappen en stund.. Ikke spesielt fin kanskje, men helt ok.

Kjøkkenet rett frem, her skimtes skikkelig retrotapet fra huset ble bygd på begynnelsen av 70- tallet.. Døra som ses inne på kjøkkenet skal også byttes ut.., den leder inn til et digert spisskammers! Noe som gjør at vi ikke skal ha noen overskap på kjøkkenet, kommer til å bli så lyst og luftig.


To ruller holdt ikke...jaja, har fått kjøpt en rull til nå..:)
Tror det kommer til å  bli veldig bra med denne tapeten, det er en del "skimmer" i den, så den forandrer seg mye med lyset..


Meningen med dette innlegget var egentlig å klage litt..
Er så lei av å gå hjemme, å ikke kunne "gjøre noe".. Vi har jo tross alt solgt huset vårt;) Skulle vi ikke flyttet hadde tapeter blitt malt over/ byttet ut, det hadde blitt ommøblert. Vi hadde fått byttet ut den fæle sofaen vår... ( Det står en ny sofa nedpakket i det nye huset å veeenter på meg;)) osv osv... Så inntil videre blir det mye baby, blomster, håndarbeid, turer, mat o.l her..., men om et par måneder!!!
 Som jeg GLEDER meg!!!

2 kommentarer:

AtelieLykke sa...

Skal bli spennende å se når det er ferdig

Loppedilla sa...

Så morro! skjønner at du gleder deg