fredag 18. april 2014

sekskanter og kaffe


Her har Sirkus, Olivia og jeg vært alene hjemme, Hannah er på en liten påskeferie hos mormor, og mannen min har revet kjøkken ( bl. annet) i det nye huset:) 
Jeg har innimellom turer ut og leking med verdens søteste baby fått en ny "dille"... å sy sekskanter.. Det er så morsomt, har tusen varianter jeg har lyst til å lage i hodet.., ja drømmer til og med om dem!


Ja, også drikke jeg kaffe!!
GOD kaffe!
Carte Noire heter den, og smaker som kaffen på en god kafe i sør- Europa;)
Fikk tilsendt en stor pose full av kaffe ( og litt sjokolade..:)) i forrige uke.
Vi kjøpte en nespressomaskin for gavekort vi fikk da vi giftet oss, og mannen min brukte den periodevis frem til for tre- fire år siden... Da ble den satt i et skap.. Jeg begynte ikke å drikke kaffe før for to- tre år siden!! Og har dermed ikke tenkt særlig på denne.. MEN, da jeg fikk en mail om jeg ville motta prøver på denne nye ( i Norge) kaffen, i kapsler som passet til nespressomaskinen. Ja, da måtte jeg ta den frem.
Og det er jeg glad for!!!
For makan til god kaffe!
Jeg NYTER de to koppene mine hver dag, en kopp hver gang Olivia sover..
Grunnen til at nespressomaskinen ble ryddet bort var at det var så "tungvint" at man må bestille kapsler, at man ikke bare kan sette det på handlelista.. Disse derimot, kan man kjøpe i noen dagligvarebutikker. Kommer til å legge inn en bestilling på de orginale nespressokapslene også, har en følelse av at de også er ganske så gode. Uansett, kommer !nespresso'en! til å ha en fast plass på kjøkkenbenken fremover:)( Titt titt)

(Nr 10 var min favoritt..:))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er heller ikke noe kaffedrikker.... Enda... Men vi har nesspresso masin og melkeskummer ved siden av. Den melkeskummerern kan anbefales hvis dere ikje har en sånn fansy med skummer. Litt ekstra påskekos å ha litt sjokolade i koppen før melken så kan olivia kose seg også;) god påske!:)

Merete - Lys lilla sa...

For en kul kjøkkentapet :-) Hva kan en benytte slike fine og spreke sekskanter til ?