lørdag 12. april 2014


Påskeferie:)
Vel, jeg har jo "ferie", men nå skal vi ha halvannen uke fri alle sammen.
Ferien startet godt i går med en fin skogstur i skogen "vår", og jeg hadde med kamera for en gangs skyld..
Vi bor rett ved en liten skog, og en av oss går her med Sirkus (hunden vår) mer eller mindre hver dag. Nå går vi mye sammen også, da Olivia har blitt så stor at hun kan sitte i bæremeis å kose seg:)
Prøver oss på "marmoreringsmaling".. ikke så lett som det så ut som og ganske grisete egentlig.., men vi skal nok øve  litt..., kanskje prøve samme teknikken  med andre typer maling..?


Massevis av rådyr i skogen, ikke sjeldent vi treffer på dem, men sjeldent de står stille så lenge som denne gjorde i går.. kom ganske nærme med kamera før den løp sin vei:)Det røde i skålen bakerst er bulgur, og det er så godt at jeg bare må dele oppskriften..
2- 3 sjalottløk skjæres opp i småbiter og stekes mye i gryta med litt olje og litt salt og pepper til løken er myk og blank.
Ha 3dl bulgur i gryta og rør rundt sammen med løken ett lite minutt. Hell så over 4 dl vann, 2-3 ss tomatpure og ha tilslutt i en terning med grønnsakskraft. La dette koke på svak varme i ca 20 min. Rør rundt innimellom. 
Det er SÅ godt, og spesielt godt sammen med masse deilig grønnsaker, marinert fetaost, oliven, tatziki og stekt svinekjøtt eller kyllingkjøtt stekt med godt med spisskummen, litt chillipulver, litt pepper og masse hakket hvitløk.
Dette var gårsdagens middag, men tror det blir noe lignende i dag også..))


Jeg har også fått ny ( i Norge) kaffe tilsendt, og denne skal smakes på ( drikkes opp..) i påsken.


God lørdag!

Ingen kommentarer: