lørdag 15. mars 2014

perfekt erstatning


I mitt forsøk på å slutte å spise så kjøtt har jeg nå funnet en perfekt erstatning til kjøttdeig!
( Dette er noe som skal skje gradvis, men siden jeg bestemte meg for et par uker siden har vi nok spist tre ganger så mye fisk som vanlig, ellers bare kylling og svin. Dette er faktisk også første gang på to uker jeg har brukt stekepanna!)
Vi likte det alle sammen.., til og med Hannah!
Selv om hun først gikk ut i fra at det var kyllingkjøttdeig,  og ble litt perpleks da jeg viste henne posen og fortalte hva det var.., men spiste likevel videre:)

Denne er kjøpt på den lokale "asiamat" butikken, kostet.. husker ikke helt, men kanskje 20,- kan ikke tenke meg at det var mer enn det. Posen inneholder 250gram, og jeg brukte kanskje 1/5 av posen, og det var meeeer enn nok til to voksne og en litt småspist tiåring. Så ikke bare et sunnere alternativ, men også mye billigere:) Femgangsmåten var veldig grei, helte vann over den tørre blandingen og lot stå i et kvarters tid før jeg helte det over i en sil så vannet fikk rent av. Hadde det i stekepanna på svak varme og hadde tacopulver over, og litt matolje. Lot det surre på svak varme et kvarters tid, så var det bare å kose seg:) 


( hadde stekt opp litt kjøttdeig jeg fant i fryseren også, bare sånn i tilfelle. Hannah og jeg spiste oss mette på soyaen, men mannen min prøvde et tacoskjell med kjøtt tilslutt. Litt for å kunne si at kjøtt er bedre..., men der ble han "skuffa".., syntes ikke det var bedre i det hele tatt....heldigvis..:))

1 kommentar:

Jennyen sa...

Oi, dette var spennde :D gleder meg til å teste selv!