onsdag 26. februar 2014

(Har begynt å pakke ned til vi flytter om noen måneder, og den jobben blit litt mer lystbetont når man legger tallerkner ut på stuegulvet…J)

Det øverste bildet viser en liten samling fine tallerkner. Tallerkner jeg ikke bruker, (Antallet «gikk ikke opp», så måtte legge til en jeg pleier å bruke…. Altså tredje fra venstre på andre rekke, den bruker jeg så ofte jeg kanJ)
 men ikke har hjerte til å gi bort.. Noen av dem er fra vi bodde i usa, noen brukte vi i sommerhuset vi hadde før så det er både «nostaslgiske» årsaker og generelt det at jeg syntes de er så fine! Vi bruker stort sett bare plast tallerkner til daglig, veldig greit med barn i huset.. Kan hende jeg skal bli flinkere til å bruke disse når vi flytter til nytt hus. At jeg skal sørge for at de står lett tilgjenglig i kjøkkenskapetJ
Det nederste bilde viser en samling forholdsvis nyervervede tallerkner…J For bare noen måneder siden kikket jeg ikke to ganger på stablene med disse som står i de fleste bruktbutikker.. Helt til jeg på morsdagen kom over de skjønneste morsdagstallerkner… Nå har samlingen blitt utvidet med noen med fuglemotiver 
( Det henger faktisk en veldig stilig en med kråker på kjøkkenveggen også.., glemt å ta med på dette bilde..) Og noen med julemotiver. De med julemotiver blir perfekte til dessert på juleaftenJ Når vi flytter til det nye huset kommer nok noen av dem til å henge på veggen ogsåJ Ja, for noen måneder siden var jeg rett og slett ikke så begeistret for mørkeblått engang…, godt at smaken endrer seg!!:))


7 kommentarer:

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Oi, jeg digger spesielt den grønne tallerkenen med humla på :) ♥

Anne sa...

Utrolig fint med alle de tallerknene sammen på det øverste bildet, ser ut som et bilde. Hadde vært fint å hatt de på veggen :-)

Huldra sa...

Er det ikke litt moro å få de frem da? :) Jeg likte så godt den øverste samlingen din jeg, så de ville jeg hengt på veggen. Jeg var veldig blå før, men har begynt å sette mer pris på forskjellige farger og stiler. Lykke til med både pakking og flytting. Det er jo litt moro å finne ut hva man egentlig har mens man holder på :)

Siddis back home sa...

Fantastisk flott samling, kjenner igjen noen der….

sjarmerende kusiner sa...

Det var mange lekre tallerkener !!
Blir så glad av alle de vakre fargene og motivene :-)
Lykke til med pakkingen!!
Trude C.

ReVinyl sa...

Tenkte akkurat det samme som Anne. De øverste hadde vært fantastiske på veggen!!

Fin hælg!
Siw

Maria sa...

Aii hvor er de fine de tallerkner ! Dem MÅ i begynde at bruge Tove :)

Og morsomt med de blå, det er sjovt som smagen ændrer sig ja. Jeg har også helt for nylig fået øjnene op for dem, også (som dig) efter jeg så en stabel af dem med mors-dag motiver og årstal i en brugtburik. Jeg købte bare en enkelt dog, med egerne på og '1977', mit fødeår. Den hænger på køkkenet her nu, og ser ret så fin ud egentlig :)

Det bliver spændende at se jeres kommende hus og hvordan du indretter og får det til. Det glæder jeg mig til !

Ha en fin helg :)
Klem Maria