mandag 13. januar 2014

6 årDet er 6 år (!) siden første blogginnlegg
6 år...!!
Ok, det er teknisk sett ikke før 18 januar.., men det er nære nok for et lite jubileumsbloggeinnlegg:)

Seks år er dokumentert her, seks år med bilder av Hannah og det siste halve året også Olivia, bilder av ting
( både bruktfunn og nye) jeg syntes er fine, fine steder og opplevelser, bilder fra ferier, god mat og kaker, husene vi har bodd i.. ja, og ikke minst ting jeg har laget. Og det er jo så morro å ta bilder, fange øyeblikk og finne de rette vinklene:)
Det var ikke mange innlegg her før det kom bilder av de første heklede lappene jeg lagde. Det har blitt mange ( kanskje tusenvis) av lapper siden.., lærte meg å hekle med denne bloggen. ( det er vel egentlig en overdrivelse siden det er veldig begrenset hva jeg kan hekle.:)) Tiden jeg drev butikk er også godt dokumentert. Det å drive butikk hadde heller ikke vært samme opplevelsen uten denne bloggen.
Har møtt mange ( både "in real life" og via datamaskinen..) fine mennesker, fått husene vi har bodd i godt dokumentert i interiørblader og aviser, til og med i en bok:) Ikke minst all inspirasjon jeg har fått fra andre bloggere!

De første 7 månedene av bloggen var de siste månedene vi bodde i Boston. Det er den tiden bildene i dette innlegget er fra. Har virkelig kost meg med å se gjennom dette, "gjenopplevd" litt den fine tiden vi hadde der... Har faktisk også gitt meg ny lyst til å blogge. Ja, har jaggu blogget HVER DAG!!! i år, uten at det har vært "planlagt", rett og slett bare vært morsomt å ta bilder og sette seg ned med pc'n en ledig stund. For det er jo nærmest som en dagbok dette her. En bildedagbok, selvsagt med fokus på de gode og fine tingene i livet:))
( Som det heldigvis er absolutt mest av! Spesielt hvis det er hva man fokuserer på:))
( Hawaii, våren 2008)

( Hannahs rom i Brookline, Boston. )

I løpet av noen måneder flytter vi inn i nytt hus, så det skal bli nok å blogge om fremover også..:)

1 kommentar:

SiriR sa...

Gratulerer med 6 år som blogger!
Alltid gøy å titte bakover på de innleggene man laget tidligere.
Som du sier, en fin bildedagbok:)