onsdag 23. oktober 2013

Dåp og nytt hus!


 
Søndag hadde vi barnedåp, huset fullt av familie og venner, små og store.
Spiste god tapas og masse kaker, faktisk har vi spist rester siden...:)
Da Hannah var liten hadde vi navnefest for henne, men da Olivia skulle døpes ville hun, på eget initiativ selvsagt, døpes hun også! Så to fine dåpsbarn hadde vi.
En fin sermoni i kirken der også Hannah fikk delta på flere måter, blant annet ved å lese et par vers sammen med presten, flinke, tøffe jenta mi:))
Dåpskjolen Olivia har på seg ble sist brukt av meg for snart 34 år siden.
 
 
 
 
Ja, også en "nyhet"..
Vi skal flytte hjem.., vi kommer fra Kragerø begge to, og nå har vi funnet ut at det er på tide å flytte tilbake. Hannah er heldigvis også enig i det, hun har jo både familie og flere venner der så hun gleder seg:)
Vi har for et par uker siden kjøpt oss hus også!
Et hus, som med litt jobb, kommer til bli veldig bra. Vi har flott havutsikt, 5 minutter å gå til vannet der vi har egen båtplass, masse plass i huset som jeg gleeeeeder meg til å innrede, stor veranda, fin liten hage, ja til og med badstue i kjellern ( som nok ikke kommer til å bli så mye brukt, men likevel..;)) Så huset på bilde under kommer det nok til å handle om her fremover..
Men før det skal huset vi bor i nå selges:((
( huset vi bor i nå er jo heeeelt perfekt, men desverre i "feil" by..)
 

3 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så koselig med dåp av begge jentene, og gratulerer med nytt hus!! Du er jo en racer på oppussing-så det blir sikkert kjempebra. Vi har også badstu i kjelleren- har aldri brukt den;)

Lene sa...

Gratulerer til begge jentene dine! :-)
Er du fra Kragerø? Har familie og venner i stabbestad og Kragerø jeg og. Er utrolig flott sted! Så skjønner dere godt :-)

Lykke til med hussalg! Vil nok bli trist, men tenk på alle mulighetene i det nye huset. Blir så bra! :-)

mali-mo sa...

Gratulerer med dobbeltdåp, vi har planer om linende ;) Og gratulerer med nytt hus! Følge rmed. Kanskje jeg ser deg i Kragerø til sommeren ;) ;)