torsdag 4. juli 2013

Puter..


Denne stolen, Hannahs stol ved spisebordet, har fått nytt trekk i dag.
"Før bilde" nedenfor er på avstand.., det gamle trekket tålte ikke nærbilde..:)Flere stolputer..
Fikk en pakke med fine stoffer i posten for et par dager siden, og det har blant annet resultert i de øverste putene på bildene over og under her:) Det var mange fine stoffer i pakken, men disse to var så fine at jeg måtte sy noe av dem med en gang..I morgen er Olivia fire uker allerede, og i dag var vi på helsestasjonen.., over fire kilo!! Faktisk lagt på seg 640 gram på 16 dager.., det er ikke lite! Hannah var en liten baby, dvs, hun lå under nederste vekstkurve, men fulgt sin egen kurve ( Olivias "kurve" var ikke en kurve, den gikk nesten rett opp!) og var en veldig blid og fornøyd baby generellt, men hun sov lite, og spiste lite... Nå har vi fått en baby som, iallefall inntil videre, spiser veldig godt og som sover godt, og mye. Foreløpig en ny "babyopplevelse", ikke så trøtt som sist.., og ja, både Olivia og jeg tar livet veldig med ro om dagen:) 
Men litt puter har jeg "alltid" tid til...


4 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Stolen ble jo kjempe lekker med nytt trekk, mange fine puter og så spottet jeg et fint pledd innimellom som står på min ønskeliste. Fin torsdag til deg og dine.

elviras drops sa...

Nydeleg jente du har! Flink du er som får tid til å sy masse nye puter med nyfødt baby i hus. Veldig, veldig fine puter du har sydd og stoltrekket er skikkeleg fint også. Paste godt til tapeten:-)

MøbelPøbel sa...

Så fine puter du har laget..Nydelige stoffer!! Lenge siden jeg har sittet foran symaskinen, men kjenner lysten har begynt å returnere:)
Her har det kun vært maling de siste ukene..

Arvingen.com sa...

Så fine puter du har fått sydd av stoffene! Det gir så god inspirasjon med nytt i stoffsamlingen <3

Riktig god helg!

Klem Marthe